Velkommen til – som vi siger i Vendsyssel, hvor jeg er vokset op

Mit navn er Anita Øland, og jeg er – udover psykolog og parterapeut – grundlægger og direktør her hos Psykologerne. Jeg er fra Vendsyssel og er vokset op med, at det er bedst at gå i et med væggen, derfor er det også lidt angstprovokerende for mig at skulle skille mig ud fra mængden og tage direktørkasketten på. Heldigvis er jeg omgivet af dygtige og støttende kollegaer, og sammen har vi skabt en fantastisk god arbejdsplads, hvilket forhåbentligt kan ses og mærkes, når man kommer i huset, hvad enten man kommer som psykolog eller klient. Vi værner om de bløde værdier, for her hos Psykologerne skal alle føle sig velkomne og godt tilpas.

Lad mig fortælle lidt om Psykologerne og de principper, vi arbejder efter. Hos Psykologerne har vi udelukkende psykologer, der har praktiseret i mange år og har en masse erfaring at trække på. Vores psykologer har alle en bred faglig og praktisk viden og har herudover specialiseret sig inden for forskellige problematikkerer. Derfor er det muligt for os at møde vores klienter med de bedste forudsætninger.

Endnu en gang velkommen til

Nærhed, tilgængelighed og høje faglige kompetencer

Psykologerne er bygget op omkring principperne nærhed, tilgængelighed og høje faglige kompetencer.

Vores mål er at være tæt på vores klienter – derfor er vores klinikker fordelt i de forskellige bydele i København.

Psykologerne består af 3 psykologhuse, der ligger på henholdsvis Islands Brygge, Vesterbro og i København city. Herudover har vi psykologer på Nørrebro.

Klinikkerne er placeret, så der er gode parkeringsforhold, og det er let at kommet til Psykologerne med offentlig transport f.eks. bus eller metro.

Kort indlæses

Det må gerne være lidt lækkert at komme til psykolog

Selv om baggrunden for at komme hos Psykologerne ofte er skidt, må det godt være lidt lækkert at komme hos sin psykolog – eller måske lige netop derfor!

Vores psykologhuse ligger alle i historiske bygninger, hvor vi får meget foræret i forhold til at få varme og sjæl ind i indretningen.

Vi har forsøgt at få det bedste frem i de enkelte rum ved at inddrage bygningens arkitektur i indretningen, således at historie og rummets udformning og karakteristika i høj grad er med til at diktere indretningen.

Alle rum er indrettet til terapiformål, så psykolog og klient føler sig trygge og godt tilpas.

Kun det bedste er godt nok

Hos Psykologerne har vi specialiseret os i at levere psykologisk bistand til klienter med stress, angst og depression samt til klienter, der af den ene eller anden grund er havnet i en livskrise. Herudover har vi uddannede parterapeuter, familieterapeuter og sexologer, der kan være behjælpelige med de udfordringer, vi møder i vores nære relationer.

Normalt følges pris og kvalitet ad. Men ikke hos os. Hos Psykologerne er kun det bedste godt nok, derfor har vi fjernet fordyrende mellemled, således at vores psykologer ikke udsættes for prisdumpning af diverse mellemhandlere. Vi tror på, at man tiltrækker de bedste kompetencer og skarpeste psykologer, ved at tilbyde markeds bedste vilkår – både økonomiske og arbejdsmæssige.

For vores klienter betyder det, at de hos os får adgang til de mest kompetente psykologer uden at det koster ekstra. Hos psykologerne følger vi markedsprisen for terapi.

Kontakt Psykologerne

"*" indikerer påkrævede felter

E-mail adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.