Nærhed, tilgængelighed og høje faglige kompetencer

Psykologerne er bygget op omkring principperne nærhed, tilgængelighed og høje faglige kompetencer.

Vores mål er at være tæt på vores klienter – derfor er vores klinikker fordelt i de forskellige bydele i København.

Psykologerne består af 2 psykologhuse, der ligger på henholdsvis Islands Brygge og i København city. Herudover har vi psykologer på Nørrebro.

Klinikkerne er placeret, så der er gode parkeringsforhold, og det er let at kommet til Psykologerne med offentlig transport f.eks. bus eller metro.

Kort indlæses

Det må gerne være lidt lækkert at komme til psykolog

Selv om baggrunden for at komme hos Psykologerne ofte er skidt, må det godt være lidt lækkert at komme hos sin psykolog – eller måske lige netop derfor!

Vores psykologhuse ligger alle i historiske bygninger, hvor vi får meget foræret i forhold til at få varme og sjæl ind i indretningen.

Vi har forsøgt at få det bedste frem i de enkelte rum ved at inddrage bygningens arkitektur i indretningen, således at historie og rummets udformning og karakteristika i høj grad er med til at diktere indretningen.

Alle rum er indrettet til terapiformål, så psykolog og klient føler sig trygge og godt tilpas.

Kun det bedste er godt nok

Hos Psykologerne har vi specialiseret os i at levere psykologisk bistand til klienter med stress, angst og depression samt til klienter, der af den ene eller anden grund er havnet i en livskrise. Herudover har vi uddannede parterapeuter, familieterapeuter og sexologer, der kan være behjælpelige med de udfordringer, vi møder i vores nære relationer.

Normalt følges pris og kvalitet ad. Men ikke hos os. Hos Psykologerne er kun det bedste godt nok, derfor har vi fjernet fordyrende mellemled, således at vores psykologer ikke udsættes for prisdumpning af diverse mellemhandlere. Vi tror på, at man tiltrækker de bedste kompetencer og skarpeste psykologer, ved at tilbyde markeds bedste vilkår – både økonomiske og arbejdsmæssige.

For vores klienter betyder det, at de hos os får adgang til de mest kompetente psykologer uden at det koster ekstra. Hos psykologerne følger vi markedsprisen for terapi.

Kontakt Psykologerne

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.