Psykolog Christina Støvring Johnsen

Cand.psych.aut.

Christina Støvring Johnsen

Cand.psych.aut.

Velkommen!

Alle mennesker oplever at livet byder på udfordringer og kriser – det er en helt naturlig og uundgåelig præmis i ethvert menneskes liv.

Sparring gennem samtaler hos en psykolog er en mulighed for at komme godt igennem de perioder hvor livet er svært, lære af det og komme styrket ud.

Jeg ser gang på gang at klienter netop oplever, at de på den anden side af en krise har lært noget værdifuldt og føler de står stærkere i livet.

Sådan arbejder jeg

Jeg arbejder altid ud fra et mål om at styrke dig i at håndtere den situation du står i.
Når livet er svært er det også tit uoverskueligt. Jeg hjælper med at få tingene skilt ad og sammen med dig finde frem til de skridt der skaber en bedre livssituation med mere balance og bedre trivsel.

Al god terapi kræver en god relation mellem dig som klient og mig som psykolog. Mit arbejde virker kun, hvis du har lyst til at tale med mig og føler jeg forstår dig og den situation du står i. Derfor gør jeg mig meget umage med at få skabt et trygt og ligeværdigt rum hvor vi begge er til stede i relationen som mennesker – selvom du er klient og jeg er psykolog.

Jeg er meget optaget af at terapien skal virke ude i det levede liv, i din hverdag. Derfor vil du også opleve at du mellem vores samtaler vil få hjemmeopgaver  og små øvelser vedrørende den problematik der behandles, så vi sikrer at samtalerne bliver omsat til værktøjer, du kan bruge i dit daglige liv.

Metodisk tager jeg primært udgangspunkt i systemisk og eksistentiel teori og terapi. Derudover er jeg også inspireret af kognitiv og metakognitiv teori. Men først og fremmest er jeg optaget af at finde den vej og de metoder der virker til din problemstilling og det sted du er i dit liv.

Samtaler med unge

Jeg har stor erfaring med samtaler med teenagere og unge i starten af voksenlivet.

Ungdomslivet bør være en livsfase med frihed og muligheder, men for mange unge bliver det en periode hvor livet er svært. Mange unge kæmper med angst, præstationspres, tvivl, stress og ensomhed. Nogle problemer er konkrete og andre gange kan hverdagen føles uoverskuelig og trist uden en åbenlys årsag. Hvis det samtidig er svært at tale med venner og familie om det du slås med, kan samtalerne være en mulighed for at du sammen med mig som fortrolig sparringspartner finder ind til hvorfor du har det skidt og hvordan du får det bedre. 

 

Samtaler med forældre til unge

En hel del unge oplever at det hjemme i familien bliver svært. At man nemt misforstår hinanden, kommer i konflikt og er imod hinanden. Selvom alle forældre forsøger deres bedste, er det ikke altid godt nok, og det kan være umådelig svært at være forældre til en ung, der har det psykisk dårligt. Her kan samtaler hos mig være med til at give den støtte til dig der gør at du som forælder og I som familie kommer godt igennem en svær periode. Jeg er god til at bringe den unges perspektiv ind i samtalen, så det bliver nemmere for dig som forældre at finde en vej til at I i familien samarbejder istedet for at strides.

Måske taler din teenager allerede med mig, og du ønsker at blive klogere på hvordan du forstår og støtter bedst. Det kan også være du bare har brug for et rum der bare er dit.

 

Samtaler med kvinder om overgangsalderen

Jeg er meget optaget af sammen med mine klienter at gøre overgangsalderen til en periode hvor nye og gode sider af livet åbner sig op.

Overgangsalderen er en livsovergang hvor der sker utrolig meget med både krop og sind. Hos mange kvinder bliver det en svær og forvirrende fase som de står meget alene i, fordi overgangsalderen ikke altid er nem at tale med andre om.

I samtalerne finder vi sammen ud af, hvordan den sårbarhed mange kvinder oplever og de eksistentielle tanker de går med kan omsættes til nye og spændende perspektiver på livet.

Samtalerne er også for dig som mand der er nysgerrig på, hvordan du kan støtte din partner i overgangsalderen, så de gode og dejlige sider ved livsfasen kan fylde mest muligt i hendes liv og i jeres fælles liv.

 

Øvrige områder jeg arbejder med:

Erhvervspsykologi Jeg har en baggrund som erhvervspsykolog og ved derfor meget om arbejdslivets udfordringer. Det betyder at jeg er hurtig til at sætte mig ind i hvordan tingene foregår på forskellige arbejdspladser, hvilket i mange samtaler er en stor fordel. 

Om erhvervspsykolog har jeg arbejdet meget med stress og har lang erfaring med at hjælpe mennesker til at blive stressfri. Udover stress har jeg indenfor det erhvervspsykologiske felt erfaring med balancen mellem arbejdsliv og privatliv, ledersparring, supervision og arbejdet med et godt psykisk arbejdsmiljø.   

Se eventuelt mere om hvad jeg og mine kolleger tilbyder indenfor det erhvervspsykologiske felt her på siden under “Erhvervspsykologi” 

 

Søvn Jeg har som psykolog arbejdet meget med søvn og gør det stadig. Jeg har et indgående kendskab til hvordan vi giver søvnen de bedste betingelser, og hvordan man kan arbejde på at komme søvnforstyrrelser til livs.  Det ligger mig meget på sinde at hjælpe mine klienter til at opnå et afbalanceret forhold til søvn, fordi jeg kan se at det hjælper rigtig mange til at sove bedre.

Om mig

Jeg er 47 år, gift med Rasmus og mor til en søn på 18 år og en datter på 13 år. Vi bor i København – i et byggeforeningshus på Amagers hyggeligste vej!

Jeg har 20 års erfaring som psykolog og holder utrolig meget af mit job. Jeg er meget taknemmelig over at have et job, hvor jeg dagligt møder så mange modige og kloge mennesker der viser mig tillid.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og autoriseret af Psykolognævnet.

Hvis du er medlem kan du få tilskud til samtalerne fra Sygeforsikringen “danmark”; det kan også være du har en sundhedsforsikring der dækker helt eller delvist og endelig er det en god idé at spørge dit forsikringsselskab om der er dækning i din indboforsikring.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 60624122 for en uforpligtende snak om et eventuelt forløb eller skrive til mig på christina@psykologerne.dk

Jeg glæder mig til at møde dig!

Indre By (Rømersgade 3)

Christina Støvring Johnsen

Cand.psych.aut.

Jeg tilbyder hjælp til håndtering af livskriser og livsovergange. Jeg har særlig erfaring med samtaler med unge og samtaler med kvinder i overgangsalderen. Læs mere

Telefon: 60624122
Mail: christina@psykologerne.dk

Events med Christina Støvring Johnsen

Seneste blogindlæg fra Christina Støvring Johnsen

Kan du ikke sove? – 5 gode råd til bedre søvn

1. juni 2021

Psykolog Christina Støvring Johnsen

Kan du ikke sove? – 5 gode råd til bedre søvn
En livsovergang med muligheder – gode råd til den gode overgangsalder

17. maj 2021

Psykolog Christina Støvring Johnsen

En livsovergang med muligheder – gode råd til den gode overgangsalder
Tal om den – overgangsalderen!

1. maj 2021

Psykolog Christina Støvring Johnsen

Tal om den – overgangsalderen!
Har overgangsalderen fortjent sit dårlige ry? 

25. april 2021

Psykolog Christina Støvring Johnsen

Har overgangsalderen fortjent sit dårlige ry? 

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Christina Støvring Johnsen


Se flere podcasts

Nyheder fra Christina Støvring Johnsen

Kontakt Christina Støvring Johnsen

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book en konsultation hos psykolog Christina Støvring Johnsen

Du kan booke en tid til psykologhjælp hos psykolog Christina Støvring Johnsen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!