Psykolog i Aarhus

Hos Psykologerne er du garanteret en terapisamtale inden for 48 timer. Hos Psykologerne har vi et team af dygtige og erfarne psykologer klar til at bistå dig på din vej.

Psykolog i Aarhus

Hos Psykologerne er du garanteret en terapisamtale inden for 48 timer. Hos Psykologerne har vi et team af dygtige og erfarne psykologer klar til at bistå dig på din vej.

Velkommen til Psykologerne i Aarhus

”I situationer hvor vi kommer i ubalance, reagerer vi refleksmæssigt ved at gribe ud for at genskabe balancen. Når vi står på usikker grund, bremser vi instinktivt ned og tager forsigtigt et skridt ad gangen for at fornemme underlaget. Men når vi oplever en stresstilstand og føler os pressede, har vi en tendens til at tilsidesætte kroppens signaler, egen fornuft og gode råd fra andre, og vi fortsætter ofte uanfægtet fremad”

 

Her på Psykologernes hjemmeside kan du finde din kommende psykolog i Aarhus.

Find din fremtidige psykolog i Aarhus her på hjemmesiden og lad os hjæpe dig med at tackle stress, bekymringer, ulykkelighed, angst eller depression. Vi tilbyder terapi i Aarhus, så uanset om du bor i Aarhus centrum eksempelvis Ceresbyen, Frederiksbjerg, Godsbanen Aarhus ( Aarhus K), Langenæs, Latinerkvarteret, Marselisborg, Viby, Åbyhøj eller Risskov, står vi klar til at støtte dig.

Adresse: Aarhus

Psykologer i psykologhuset Aarhus | Find erfaren Psykolog i Århus her

Professionelle autoriserede psykologer!

Ingen resultater

Psykolog i Aarhus – Din vej til psykisk velvære

I livet er det uundgåeligt at blive mødt af udfordringer, der kan føre til en livskrise. Psykologiske kriser kan både opstå som følge af glædelige begivenheder som eksempelvis fødsel, ægteskab og flytning eller som følge af sørgelige begivenheder som skilsmisse og afskedigelser. Psykologiske kriser kan opstå, hvis man har været udsat for eller vidne til traumatiske hændelser som vold, overfald, ulykker og dødsfald. Uanset situationen står vores erfarne psykologer i Aarhus klar tll at hjælpe dig igennem din livskrise.

Oplever du følelsen af at være fastlåst eller mangler lysten til at fortsætte dit nuværende liv med dine nuværende forpligtelser? Måske har du fysiske eller psykiske symptomer eller handlemønstre, der begrænser dig i at leve det liv, du ønsker? Står du midt i udfordringer, der har haft en så stor effekt, at det påvirker din evne til at være til stede for dig selv eller andre?

Uanset hvilke kropslige eller følelsesmæssige tilstande, du oplever, er det vigtigt at huske på, at der ofte er en naturlig grund til vi reagerer på stress, angst eller depression. Kroppen reagerer som den gør for at beskytte dig. Gennem bearbejdning af krisen styrkes og udvikles du og bliver mere modstandsdygtig. Når du har gennemlevet en krise, opstår der ofte en tilstand af klarhed og lettelse, der fremadrettet styrker din evne til at navigere i lignende situationer.

“NÆRVÆR – Fra det allerførste åndedrag nærer vi os af vores forældres nærvær.
Det er handler ikke kun at være til stede, men at være nærværende i øjeblikket.
Når vi oplever nærværet, føler vi os set, hørt og trygge.”

Vi står klar til at hjælpe dig med det, der er svært. Nogle gange kan det være vanskeligt at tale om visse emner med vores nærmeste. Vores erfarne psykologer i Aarhus står klar til at lytte og støtte dig. Vi tilbyder terapi, der hjælper dig med at bearbejde dine følelser og tanker og hjælper dig frem til at identificere alternative måder, du kan handle på. Gennem det terapeutiske arbejde vil du opnå større selvforståelse, og vi vil sammen udfordre de mønstre, der måtte påvirke dit liv negativt. Det er vores mål at skabe en tryg oplevelse for dig som klient hos vores psykologer i Aarhus.

“SAMVÆR – Samvær handler om fællesskab, hvor vi deler oplevelser, glæder og sorger med andre.
Samvær er en vigtig kilde til at opnå livskvalitet.
Uden samvær føler vi os isolerede og ensomme.”

 

Vi tilbyder også internetbaseret terapi, så du kan få professionel hjælp og psykologisk rådgivning, uanset hvor du befinder dig i Aarhusområdet. Med internetbaseret terapi er tid og afstand ikke længere en begrænsende faktor, da du kan kommunikere med en af vores dygtige og professionelle psykologer lige der, hvor du befinder dig bedst.

 

Hos vores psykologer i Aarhus arbejder vi på at styrke nærvær, selvværd og samvær. Vi mener, at alle fortjener et godt liv uden stress, lavt selvværd, parforholdsproblemer, angst og depression. Som din lokale psykolog i Aarhus er vi her for at hjælpe dig med alle dine udfordringer.

Vores øvrige psykologer i Jylland, Fyn og Sjælland: Psykolog København | Odense  | Randers |  Esbjerg | Aalborg | Horsens