fbpx

1: Kærlighedskrise og Parterapi – Samtale med Jan Kaa Kristensen

I det første samtaleafsnit er Jan Kaa Kristensen på besøg i dette afsnit om parforholdskriser og parterapi. Jan er psykolog og har udgivet bogen "Bliv skilt uden at gå i stykker".

Cleoh og Jan deler deres erfaringer med parterapi og formidler viden om kærlighed – og hvad man kan gøre for at den ikke visner.

Afsnittet er også godt, hvis du overvejer skilsmisse, men har brug for at høre mere; også i forhold til børn og tiden efter bruddet.

Dagens øvelse: Refleksionstid med følgende spørgsmål;

Hvilke triggere har jeg?

Hvordan reagerer min krop under en konflikt?

Hvad handler det i virkeligheden om?

Hvilken ny adfærd ønsker jeg at lære?

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

Jan Kaa Kristensen
Cand.psych.aut. & specialist

Relaterede events