39, del 1: Psykedelia: Forskning og psykoterapeutisk integration af oplevelser – Med Rebecca Russell

INDSIGT med Cleoh Af Psykolog Cleoh Dharma Søndergaard d. 26. april 2021 

Rebecca Russell er gæst i terapilokalet idag. Hun har en stor interesse i det psykoterapeutiske arbejde med integration og forståelse af psykedeliske oplevelser.

Rebecca Russell gør os klogere på: Hvad MDMA og psilocybin er. Hun fortæller hvordan det virker i kroppen og hjernen. Hvad nyeste forskning har vist. Og hvordan hun arbejder psykoterapeutiske med integration af disse oplevelser.   Forskningen er n …

Rebecca Russell gør os klogere på:

  • Hvad MDMA og psilocybin er.
  • Hun fortæller hvordan det virker i kroppen og hjernen.
  • Hvad nyeste forskning har vist.
  • Og hvordan hun arbejder psykoterapeutiske med integration af disse oplevelser.

 

Forskningen er netop nu ved at undersøge, om psykedelika kan godkendes som behandlende medicin og er lige nu højt prioriteret, da de foreløbige resultater vedrørende effekt ser lovende ud.

Og som noget helt særligt vil både Rebecca og Cleoh dele deres helt egen oplevelse med psykedeliske stoffer med hinanden, i del 2. Rebecca om sorg og Cleoh om kærlighed.

 

Disclaimer:

Afsnittet er ikke en opfordring til at tage stoffer, tvært imod. Vi taler om skadesforbyggelse og sikkerhed hos de, der har taget beslutningen om, at tage psykedeliske stoffer som led i selvudvikling. Vi taler om forskning og psykoterapeutiske integration af det oplevede. Stoffer er ulovligt og vi fraråder at købe og bruge stoffer af lyssky typer og uden sikkerhed, da dette er meget risikabelt og kan være decideret farligt.

 

Dagens anbefaling:

Bog
Michael Pollan: How to change your mind

 

Hvis du vil læse mere om Rebecca Russell og booke tid, kan du finde hende her:

Hun har skrevet en rigtig fin artikel om at finde tilbage til sig selv og at kunne mærke sig selv igen. Den kan du læse her:

 

God fornøjelse!

Kh Cleoh

 

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.