Erhvervspsykologisk hjælp til at sikre trivsel på arbejdspladsen

Der kan være mange grunde til, at man som virksomhed oplever, at det kan være gavnligt med ekstern undervisning i psykisk trivsel. Måske har I brug for nytænkning og nye input i forhold…

Erhvervspsykologisk hjælp til at sikre trivsel på arbejdspladsen

Der kan være mange grunde til, at man som virksomhed oplever, at det kan være gavnligt med ekstern undervisning i psykisk trivsel. Måske har I brug for nytænkning og nye input i forhold til et bestemt emne. Det kan også være, at I oplever dårlig trivsel i organisationen og derfor gerne vil have hjælp til at få det løst. Alle vores kurser og foredrag bliver skræddersyet til netop jeres erhverv og arbejdsvirkelighed.


Find erhvervspsykolog

Kurser og foredrag til virksomheder

Hos psykologerne.dk har vi mange års erfaring i at holde kurser og foredrag for virksomheder. Kontakt os allerede i dag og hør om, hvad vores erhvervspsykologer kan hjælpe jer med. Hos psykologerne.dk har vi arbejdet med erhvervspsykologi i en årrække og har derfor specialiseret viden om, hvordan man sikrer god psykisk trivsel på arbejdspladserne. Denne viden har I som virksomhed nu mulighed for at få del i. Der kan være mange grunde til, at man som virksomhed oplever, at det kan være gavnligt med ekstern undervisning i psykisk trivsel. Måske har I brug for nytænkning og nye input i forhold til et bestemt emne. Det kan også være, at I oplever dårlig trivsel i organisationen og derfor gerne vil have hjælp til at få det løst. Alle vores kurser og foredrag bliver skræddersyet til netop jeres erhverv og arbejdsvirkelighed. Læs nedenfor mere om nogle af de forskellige områder, som vi tilbyder kurser og foredrag indenfor:  

 

Stresshåndtering:

Stress er stadig højaktuelt og selvom vi har haft fokus på stressforebyggelse i en årrække, så er der fortsat mange stresssygemeldinger. Derfor har rigtig mange virksomheder jævnligt fokus på god stresshåndtering og forebyggelse i virksomhederne. Det samme har I nu mulighed for at få hos jer. Et kursus i stresshåndtering vil give jer viden om hvad stress er og hvordan man skelner mellem stress og at have travlt. I vil også få redskaber og hjælp til hvordan man både som enkeltperson, afdeling og virksomhed forebygger stress i hverdagen. Kurset vil give jer et fælles sprog og udgangspunkt, så I får den samme referenceramme til at tale om stress fremover. Kurser om stress kan udformes på mange måder alt efter jer og jeres behov. Kontakt en af vores dygtige erhvervspsykologer allerede i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.  

Konflikthåndtering:

Har jeres virksomhed en høj grad af kundekontakt? Og oplever I at der kan opstå situationer, der kan være svære for jeres medarbejdere at håndtere i hverdagen? Så kan det være en ide at få et kursus om, hvordan man håndterer hverdagskonflikter på en god måde. På kurset vil I få indsigt i konfliktstile, konfliktteori samt konfliktnedtrappende kommunikation, som I kan tage med jer og bruge i hverdagen bagefter.  

Krisehåndtering og forandringspsykologi:

Det kan være væsentligt som virksomhed, at man er godt klædt på, hvis I står overfor en stor forandringsproces. Det kan både være afskedigelser, sammenlægning eller en omstrukturering. Et kursus fra os vil give jer indsigt i, hvilke almindelige reaktioner, der typisk kan opstå hos individet og teamet under forandringer og hvordan I som organisation skaber de bedste vilkår for, at alle kommer godt igennem forandringen. Det kan også være at I som organisation ofte oplever utilsigtede hændelser, som I ønsker hjælp til at håndtere. Her kan et kursus i god krisehåndtering være en stor hjælp til at klæde jer og jeres medarbejdere på til at stå roligt i krisesituationen.  

Mindfulness:

Mindfulness har længe været fremhævet som effektivt til at forebygge og håndtere stress i hverdagen. I kan som virksomhed få et kursus i mindfulness af en af vores erfarne erhvervspsykologer ude hos jer på virksomheden. Få konkret træning i mindfulness og lær mere om, hvordan I kan implementere det i jeres hverdag. Skulle I sidde med ønske om at få et kursus i et emne, der ikke er blevet beskrevet ovenfor, så kontakt os endelig og hør nærmere, da vi sagtens kan skræddersy kurser, foredrag og workshops alt efter jeres behov.  

Få hjælp med Kurser og foredrag til virksomheder

Professionelle autoriserede psykologer!

Vesterbro (Axeltorv 6)

Cecilie Hrasko Sonne

Cand.psych.aut.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte individ i sin helhed i min tilrettelæggelse af terapi og metode – dig som person, dine omstændigheder, styrker og problemstillinger. Jeg glæder mig til at hjælpe dig/jer videre til en hverdag med mere trivsel. Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag DagtiderAftentiderAkuttider DanskEngelsk

Telefon: 50306265
Mail: cecilie@psykologerne.dk

Vesterbro (Axeltorv 6)

Mirjam Klann Thullesen

Psykolog og psykoterapeut

Jeg tilbyder samtaleterapi til individer og par med særlig erfaring inden for traumeterapi, herunder behandling af udviklingstraumer, seksuelle overgreb samt voldelige og kontrollerende relationer. Med 13 års erfaring i privat praksis, har jeg også støttet klienter gennem bl.a. depression, angst, stress og relationelle vanskeligheder. Jeg tilbyder et trygt rum for udvikling, hvor der er plads… Læs mere

Telefon: 30603495
Mail: mirjam@psykologerne.dk

Indre By (Rømersgade 3)
Vesterbro (Axeltorv 6)

Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Jeg hjælper voksne og unge med problemstillinger som præstationsangst, lavt selvværd, stress, angst og depression. Mine indfaldsvinkler breder sig over det kognitive, self-compassion og mindfulness og EMDR, og i midten af det, ligger mit fokus på hvad der er det vigtigste for dig som klient. Både hvad der fylder lige nu, og hvad du måske… Læs mere

Telefon: 60148951
Mail: nina@psykologerne.dk

Amager (Strandlodsvej 17 A st. tv.)
Vesterbro (Axeltorv 6)
Lukket for tilgang af nye klienter

Du kan også læse om disse områder