fbpx

Konsulentbistand – stress

Forebyggelse af stress i virksomheden

Få specialiseret hjælp til at håndtere og forebygge stress i jeres organisation.

Stress har været sat på dagsordenen her i Danmark i mange år og der har længe været fokus på håndtering og forebyggelse af stress i arbejdslivet. Alligevel ser vi fortsat mange stresssygemeldinger årligt ude på arbejdspladserne.

Derfor er det væsentligt som virksomhed at have et løbende fokus på forebyggelse og håndtering af arbejdsrelateret stress. Her kan vi hos psykologerne.dk hjælpe med forskellige konsulentydelser specifikt rettet mod stressforebyggelse. Det kan både være som kurser og undervisning, workshops i de enkelte afdelinger eller temadage med fokus på at klæde ledelsen på, til at håndtere hverdagsstress og stresssygemeldinger.

Hos psykologerne.dk har vi mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at forebygge stress. Ved os får du altid skræddersyede tilbud rettet specifik mod jeres virksomhed og jeres branche, så I oplever at I får relevant og vedkommende hjælp til jeres problemstillinger.

 

Vi tilbyder blandt andet:

 

Workshops:

Få en session med din afdeling eller teamet, hvor I sammen aktivt arbejder med at forebygge stress og håndtere det hensigtsmæssigt. Både som team og på individniveau. I vil både få præsenteret redskaber til at håndtere stress hos jer, samt få hjælp til, at udvikle gode redskaber der tager afsæt i jeres arbejdsvirkelighed.

En workshop kan stå alene eller det kan laves som et længere forløb. Ved et forløb vil vi komme ud hos jer med faste intervaller over en aftalt periode, hvor vi kommer ind på et nyt tema hver gang og samler op på foregående sessioner. Et længere forløb vil understøtte at de redskaber I får præsenteret bliver godt forankret i jeres arbejdshverdag.

 

Lederseminar:

Bliv som ledergruppe klædt på til at takle jeres og jeres medarbejderes stress.

At være leder i dag er en kompleks og mangefacetteret opgave. Derfor kan det være relevant at få ekstern hjælp til at blive opdateret på den nyeste viden om psykisk arbejdsmiljø og stress. Igennem et lederseminar vil I blive introduceret til generel viden om stress og stresshåndtering. I vil blive klædt på til at håndtere samtalen med den stressramte medarbejde og få redskaber til at støtte godt op omkring den stresssygemeldte medarbejder både under og efter sygemeldingen.

 

Fyraftensarrangement:

Står I lige og mangler et godt indslag i forbindelse med en temadag eller ønsker I generelt bare at tilbyde jeres medarbejdere lidt ny viden og inspiration, så få en af vores erfarne psykologer ud til et spændende fyraftensarrangement om stress.

Arrangementet kan drejes ind på den vinkel I særligt gerne vil høre om – F.eks. hvad er stress og hvordan spotter jeg det? Hvordan forebygger jeg stress i dagligdagen? Hvordan passer vi som afdeling godt på hinanden? Og meget mere.
Ring i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

 

Kurser og undervisning:

Læs her om vores stresshåndteringskursus (link til side med kurser)

I er altid velkommen til at ringe til vores psykologer nedenfor og høre nærmere, hvis I ønsker at vide mere eller hvis I står med nogle særlige ønsker til oplæg som ikke er blevet beskrevet.

Kommende events


Relaterede blogindlæg

Der er i øjeblikket ingen indlæg relateret til Konsulentbistand - stress

Relaterede podcasts

Der er i øjeblikket ingen podcasts relateret til Konsulentbistand - stress

Relaterede nyheder

Der er i øjeblikket ingen nyheder relateret til Konsulentbistand - stress

Få hjælp med Konsulentbistand – stress

Professionelle autoriserede psykologer!

Du kan også læse om disse områder