fbpx

Skilsmisserådgivning i København

Få skabt et godt samarbejdsklima efter skilsmissen

Veksling mellem rådgivning og terapeutiske processer

Skilsmisserådgivning vil ofte være et forløb, der veksler med rådgivning og mere terapeutiske processer, hvor vi sammen kigger på de mønstre, der er i jeres samarbejde.

For mange, der opsøger rådgivning, er det vanskelige samarbejde det første, de tænker på om morgenen, og det sidste de tænker på, når de går i seng om aftenen. Der har ofte været et tilløb til at søge professionel hjælp. Et forløb kræver en vis portion mod og en villighed til også at sætte
fokus på, hvilken andel, man selv kan have der, hvor samarbejdet bliver svært. Tør man det, har man taget første skridt på vejen mod at få skabt et godt nok samarbejde til glæde for en selv og børnene.

 

Hvordan kan et forløb se ud?

I et skilsmisseforløb vil vi starte op med en fælles samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad det er; I gerne vil have hjælp til. Ud fra jeres behov tilrettelægges et skræddersyet forløb. Et forløb vil ofte ske i en vekselvirkning mellem fælles og individuelle samtaler.

Vi vil fokusere på der, hvor jeres samarbejde bliver svært og undersøge det bagvedliggende mønster. Jeg vil hjælpe jer med at identificere og tage ansvar for jeres andel af mønsteret, så I bevæger sig ind i mere positive samarbejdsmønstre, så I får mulighed for at spille hinanden gode som forældre.

Indimellem giver det mening at tale med jeres børn, for at høre deres oplevelser og tanker, og hvordan de trives i deres liv. Børns budskaber til forældre kan være et væsentligt bidrag til at finde nye veje at gå i samarbejdet.

 

Et individuelt forløb – egenomsorg efter skilsmissen.

Skilsmissen vil for nogle være en stor livskrise, hvor der et individuelt behov for afklaring og heling. Der kan være et behov for at give sig selv et omsorgsfuldt refleksionsrum til at komme hel gennem skilsmissen. For nogle bliver et individuelt forløb en kilde til større selvindsigt, selvtillid og selvværd.

 

Hvorfor søge hjælp?

Det vigtigste for at børn kommer godt gennem skilsmissen og finder sig til rette med de nye livsvilkår er, at I som forældre skaber et godt samarbejdsklima om børnene.  Hvordan I som forældre håndterer krisen og de vanskelige følelser i forbindelse med bruddet vil være afgørende for, om I får skabt et godt nok samarbejde, og undgår at blive fanget i negative samarbejdsformer. Vores erfaringer viser, at det er en rigtig god idé at søge hjælp tidligt, inden konflikterne er blevet fastlåste og mere vanskelige at bryde.

Relaterede sider

Kommende events


Relaterede nyheder

januar 2020

Gratis foredrag om skilsmisse

Kom til gratis foredrag om skilsmisse den 16. januar med psykolog Jan Kaa Kristensen på Gentofte bibliotekerne. Bestil billet her:

Vis flere nyheder

Få hjælp med Skilsmisserådgivning i København

Professionelle autoriserede psykologer!

Vesterbro (Axeltorv 6)

Cecilie Sonne

Cand.psych.aut.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte individ i sin helhed i min tilrettelæggelse af terapi og metode – dig som person, dine omstændigheder, styrker og problemstillinger. Jeg glæder mig til at hjælpe d.. læs mere

TirsdagTorsdag AftentiderAkuttider DanskEngelsk
Telefon: 50306265
Mail: cecilie@psykologerne.dk
Vesterbro (Axeltorv 6)

Rebecca Russell

Cand.psych.aut, parterapeut, integrationsterapeut

Vi har som mennesker et grundlæggende behov for at føle os forbundne med andre. Mærke at vi har betydning og en meningsfuld plads i andres liv. Vi har også et behov for at føle os forbundne til os sel.. læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag DagtiderAftentiderAkuttider DanskEngelsk
Telefon: 71901149
Mail: rebecca@psykologerne.dk
Vesterbro (Axeltorv 6)
Lukket for tilgang af nye klienter

Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Jeg tilbyder psykoterapeutisk behandling til voksne og unge med problemstillinger som præstationsangst, lavt selvværd, stress, angst og depression. Jeg arbejder kognitivt, med inddragelse af compassio.. læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Dagtider DanskEngelsk
Telefon: 60148951
Mail: nina@psykologerne.dk
Vesterbro (Axeltorv 6)

Rosa Øllgaard

Cand.psych.aut.

Online og KBH. Jeg er specialiseret i familiedannelse, efterfødselsreaktioner, støtte under fertilitetsforløb og krisehjælp. En tryg stemning er altafgørende for et godt terapiforløb.

TirsdagOnsdagTorsdag Dagtider DanskEngelsk
Telefon:
Mail: rosa@psykologerne.dk
Vesterbro (Axeltorv 6)

Trine Hjorth Bønnerup

Cand.psych.aut. og parterapeut

I samtalerne vil jeg balancere mellem støtte og motivation til forandring . Jeg arbejder fokuseret og med et skarpt blik på at afkode mønstre og bagvedliggende følelser i konflikter og udfordringer.

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag DagtiderAkuttider DanskEngelsk
Telefon: 40758999
Mail: trinehjorth@psykologerne.dk
Indre By (Rømersgade 3)
Lukket for tilgang af nye klienter

Jan Kaa Kristensen

Cand.psych.aut. & specialist

I terapiforløbet tager jeg udgangspunkt i dine ønsker til forandring i dit liv. Jeg er optaget af , du i et trygt rum oplever et nærvær, hvor vi sætter fokus på de vanskeligheder, du oplever i dit liv.. læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag DagtiderAkuttider DanskEngelsk
Telefon: 31 39 70 25
Mail: jan@psykologerne.dk

Du kan også læse om disse områder