Kurser og foredrag til virksomheder

Erhvervspsykolog - hjælp til at sikrer psykisk trivsel på arbejdspladsen.

Kurser og foredrag til virksomheder

Hos psykologerne.dk har vi mange års erfaring i at holde kurser og foredrag for virksomheder. Kontakt os allerede i dag og hør om, hvad vores erhvervspsykologer kan hjælpe jer med.

Hos psykologerne.dk har vi arbejdet med erhvervspsykologi i en årrække og har derfor specialiseret viden om, hvordan man sikrer god psykisk trivsel på arbejdspladserne. Denne viden har I som virksomhed nu mulighed for at få del i.

Der kan være mange grunde til, at man som virksomhed oplever, at det kan være gavnligt med ekstern undervisning i psykisk trivsel. Måske har I brug for nytænkning og nye input i forhold til et bestemt emne. Det kan også være, at I oplever dårlig trivsel i organisationen og derfor gerne vil have hjælp til at få det løst.

Alle vores kurser og foredrag bliver skræddersyet til netop jeres erhverv og arbejdsvirkelighed. Læs nedenfor mere om nogle af de forskellige områder, som vi tilbyder kurser og foredrag indenfor:

 

Stresshåndtering:

Stress er stadig højaktuelt og selvom vi har haft fokus på stressforebyggelse i en årrække, så er der fortsat mange stresssygemeldinger. Derfor har rigtig mange virksomheder jævnligt fokus på god stresshåndtering og forebyggelse i virksomhederne. Det samme har I nu mulighed for at få hos jer.

Et kursus i stresshåndtering vil give jer viden om hvad stress er og hvordan man skelner mellem stress og at have travlt. I vil også få redskaber og hjælp til hvordan man både som enkeltperson, afdeling og virksomhed forebygger stress i hverdagen.

Kurset vil give jer et fælles sprog og udgangspunkt, så I får den samme referenceramme til at tale om stress fremover. Kurser om stress kan udformes på mange måder alt efter jer og jeres behov. Kontakt en af vores dygtige erhvervspsykologer allerede i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

 

Konflikthåndtering:

Har jeres virksomhed en høj grad af kundekontakt? Og oplever I at der kan opstå situationer, der kan være svære for jeres medarbejdere at håndtere i hverdagen? Så kan det være en ide at få et kursus om, hvordan man håndterer hverdagskonflikter på en god måde. På kurset vil I få indsigt i konfliktstile, konfliktteori samt konfliktnedtrappende kommunikation, som I kan tage med jer og bruge i hverdagen bagefter.

 

Krisehåndtering og forandringspsykologi:

Det kan være væsentligt som virksomhed, at man er godt klædt på, hvis I står overfor en stor forandringsproces. Det kan både være afskedigelser, sammenlægning eller en omstrukturering. Et kursus fra os vil give jer indsigt i, hvilke almindelige reaktioner, der typisk kan opstå hos individet og teamet under forandringer og hvordan I som organisation skaber de bedste vilkår for, at alle kommer godt igennem forandringen.
Det kan også være at I som organisation ofte oplever utilsigtede hændelser, som I ønsker hjælp til at håndtere. Her kan et kursus i god krisehåndtering være en stor hjælp til at klæde jer og jeres medarbejdere på til at stå roligt i krisesituationen.

 

Mindfulness:

Mindfulness har længe været fremhævet som effektivt til at forebygge og håndtere stress i hverdagen. I kan som virksomhed få et kursus i mindfulness af en af vores erfarne erhvervspsykologer ude hos jer på virksomheden. Få konkret træning i mindfulness og lær mere om, hvordan I kan implementere det i jeres hverdag.

Skulle I sidde med ønske om at få et kursus i et emne, der ikke er blevet beskrevet ovenfor, så kontakt os endelig og hør nærmere, da vi sagtens kan skræddersy kurser, foredrag og workshops alt efter jeres behov.

 

Kommende events

Der er ingen relaterede events

Relaterede nyheder

november 2020

GLADE MEDARBEJDERE UNDER CORONA – Online workshop med Psykolog Eva Borgen Paulsen

Københavns Erhvervshus, Ivækst og Københavns Kommune har inviteret psykolog Eva Borgen Paulsen ind til en online workshop, der sætter fokus på at få glade medarbejdere under Corona. Eva giver sine bedste tips til hvordan du kan skabe et godt arbejdsmiljø hvor det er rart at være og hvordan du tager dig bedst af dig selv og dine kollegaer. Hør online workshop her…

Vis flere nyheder

Få hjælp med Kurser og foredrag til virksomheder

Professionelle autoriserede psykologer!

Indre By (Rømersgade 3)

Christina Støvring Johnsen

Cand.psych.aut.

I samtalerne er mit udgangspunkt at vi sammen på tryg vis finder frem til hvordan du opnår de forandringer du ønsker i dit liv. Det skal være udviklende og virksomt at gå til psykolog, men også rart o.. læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdag
DagtiderAftentiderAkuttider
Telefon: 60624122
Mail: christina@psykologerne.dk
Indre By (Rømersgade 3)

Eva Borgen Paulsen

Cand.psych.aut.

Hos mig vil du opleve, at psykologisk teori og erfaring bliver omsat til konkrete redskaber, som du kan tage med dig og bruge aktivt videre i dit liv. Samtidig er det vigtigt for mig at skabe gode ram.. læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
DagtiderAftentiderAkuttider
Telefon: 30 68 53 50
Mail: eva@psykologerne.dk

Du kan også læse om disse områder