Erhvervspsykologisk hjælp til at sikre trivsel på arbejdspladsen

Erhvervspsykologisk hjælp til at sikre trivsel på arbejdspladsen


Find erhvervspsykolog

Kurser og foredrag til virksomheder

Hos psykologerne.dk har vi mange års erfaring i at holde kurser og foredrag for virksomheder. Kontakt os allerede i dag og hør om, hvad vores erhvervspsykologer kan hjælpe jer med.

Hos psykologerne.dk har vi arbejdet med erhvervspsykologi i en årrække og har derfor specialiseret viden om, hvordan man sikrer god psykisk trivsel på arbejdspladserne. Denne viden har I som virksomhed nu mulighed for at få del i.

Der kan være mange grunde til, at man som virksomhed oplever, at det kan være gavnligt med ekstern undervisning i psykisk trivsel. Måske har I brug for nytænkning og nye input i forhold til et bestemt emne. Det kan også være, at I oplever dårlig trivsel i organisationen og derfor gerne vil have hjælp til at få det løst.

Alle vores kurser og foredrag bliver skræddersyet til netop jeres erhverv og arbejdsvirkelighed. Læs nedenfor mere om nogle af de forskellige områder, som vi tilbyder kurser og foredrag indenfor:

 

Stresshåndtering:

Stress er stadig højaktuelt og selvom vi har haft fokus på stressforebyggelse i en årrække, så er der fortsat mange stresssygemeldinger. Derfor har rigtig mange virksomheder jævnligt fokus på god stresshåndtering og forebyggelse i virksomhederne. Det samme har I nu mulighed for at få hos jer.

Et kursus i stresshåndtering vil give jer viden om hvad stress er og hvordan man skelner mellem stress og at have travlt. I vil også få redskaber og hjælp til hvordan man både som enkeltperson, afdeling og virksomhed forebygger stress i hverdagen.

Kurset vil give jer et fælles sprog og udgangspunkt, så I får den samme referenceramme til at tale om stress fremover. Kurser om stress kan udformes på mange måder alt efter jer og jeres behov. Kontakt en af vores dygtige erhvervspsykologer allerede i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde.

 

Konflikthåndtering:

Har jeres virksomhed en høj grad af kundekontakt? Og oplever I at der kan opstå situationer, der kan være svære for jeres medarbejdere at håndtere i hverdagen? Så kan det være en ide at få et kursus om, hvordan man håndterer hverdagskonflikter på en god måde. På kurset vil I få indsigt i konfliktstile, konfliktteori samt konfliktnedtrappende kommunikation, som I kan tage med jer og bruge i hverdagen bagefter.

 

Krisehåndtering og forandringspsykologi:

Det kan være væsentligt som virksomhed, at man er godt klædt på, hvis I står overfor en stor forandringsproces. Det kan både være afskedigelser, sammenlægning eller en omstrukturering. Et kursus fra os vil give jer indsigt i, hvilke almindelige reaktioner, der typisk kan opstå hos individet og teamet under forandringer og hvordan I som organisation skaber de bedste vilkår for, at alle kommer godt igennem forandringen.
Det kan også være at I som organisation ofte oplever utilsigtede hændelser, som I ønsker hjælp til at håndtere. Her kan et kursus i god krisehåndtering være en stor hjælp til at klæde jer og jeres medarbejdere på til at stå roligt i krisesituationen.

 

Mindfulness:

Mindfulness har længe været fremhævet som effektivt til at forebygge og håndtere stress i hverdagen. I kan som virksomhed få et kursus i mindfulness af en af vores erfarne erhvervspsykologer ude hos jer på virksomheden. Få konkret træning i mindfulness og lær mere om, hvordan I kan implementere det i jeres hverdag.

Skulle I sidde med ønske om at få et kursus i et emne, der ikke er blevet beskrevet ovenfor, så kontakt os endelig og hør nærmere, da vi sagtens kan skræddersy kurser, foredrag og workshops alt efter jeres behov.

 

Få hjælp med Kurser og foredrag til virksomheder

Professionelle autoriserede psykologer!

Vesterbro (Axeltorv 6)

Cecilie Sonne

Cand.psych.aut.

Jeg tager udgangspunkt i det enkelte individ i sin helhed i min tilrettelæggelse af terapi og metode – dig som person, dine omstændigheder, styrker og problemstillinger. Jeg glæder mig til at hjælpe dig/jer videre til en hverdag med mere trivsel. Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag DagtiderAftentiderAkuttider DanskEngelsk

Telefon: 50306265
Mail: cecilie@psykologerne.dk

Vesterbro (Axeltorv 6)

Irene Schmelling

Cand.psych.aut., spec. arbejds og organisationspsykologi, supervisor

Har du bekymringstanker? Føler du dig uretfærdigt behandlet? Er du vred og ked af det? Står du i en svær situation og er fyldt op af tanker og følelser, og er du måske i tvivl om, hvilke skridt du skal tage, så book en tid. Jeg tilbyder terapi og nærværende samtaler, hvor du ganske hurtigt bliver klogere på, hvad du kan gøre, for at skabe en forandring. Læs mere

Telefon: 52178028
Mail: irene@psykologerne.dk

Indre By (Rømersgade 3)
Indre By (Rømersgade 3)

Amalie Vatne Brean

Cand.psych.

Er fertilitetsudfordringer, abort, graviditet, angst eller forældreskab noget, du gerne vil arbejde med? Eller måske søger du terapi på norsk? Jeg har fordybet mig i overgangen til forældreskabet Læs mere

Telefon: 60156465
Mail: amalie@psykologerne.dk

Vesterbro (Axeltorv 6)

Nina Werner

Cand.psych.aut., specialist og supervisor

Jeg hjælper voksne og unge med problemstillinger som præstationsangst, lavt selvværd, stress, angst og depression. Mine indfaldsvinkler breder sig over det kognitive, self-compassion og mindfulness og EMDR, og i midten af det, ligger mit fokus på hvad der er det vigtigste for dig som klient. Både hvad der fylder lige nu, og hvad du måske kan mærke er en længsel efter at opnå i terapien. Læs mere

Telefon: 60148951
Mail: nina@psykologerne.dk

Vesterbro (Axeltorv 6)
Lukket for tilgang af nye klienter

Lise Elmer Houmann

Cand.psych.aut., ph.d.

Har du mistet fodfæstet? Er du tynget af din fortid? Kæmper du med uro, vrede, tristhed, angst eller sorg? Ønsker du et bedre ståsted for dig og dine nærmeste, er jeg specialiseret i at behandle udviklings- og choktraumer, når livet rammer. Læs mere

Telefon: 60515602
Mail: lise@psykologerne.dk

Du kan også læse om disse områder