Ud af hovedet, Ned i kroppen

Kursus med Psykolog Kristine Andersen.
Afholdes d. 21. februar kl. Hold 1: Tirsdage fra 17:00-18:30 (opstart d. 21/2) Hold 2: Lørdage fra 10:30-12:00 (opstart d. 18/2)
Psykologerne ApS, Axeltorv, København, Danmark.
Pris 3800 kr. for 6 ugers forløb i 1,5 timer

Dit nervesystem spiller en kæmpe rolle i forhold til din trivsel og dit psykiske helbred!

På dette lille hold vil vi gå meget konkret til værks med træning og øvelser i at regulere vores nervesystem.

Det forholder sig sådan, at vores krop husker, når vi har oplevet pres og stress, angst, ubehagelige følelser og hændelser samt traumer, hvis vi ikke har fået dette frigivet, forløst eller bearbejdet. Det er som om, at vores nervesystem holder fast på disse erindringer, og det kan blandt andet medføre, at vi kommer til at fastholde os selv i en form for survival state – altså en overlevelsestilstand – hvilket slider helt utrolig meget på os selv og vores ressourcer.

Det kan eksempelvis gøre os mere tilbøjelige til at reagere på stress og pres, medføre udbrændthed, angst og overskud, påvirke vores humør og temperament, give os kort lunte, påvirke vores søvn og vores fordøjelse, udfordre vores kognitive funktioner og gøre os mere sårbare over for kritik og over for følelsesmæssige- og relationelle udfordringer.

Når lidelse opstår kan det derfor være en rigtig god ide at forholde dig til dette ved også at kigge på dit nervesystem.

Det kan nemlig være en stor nøgle til at opnå bedring samt større trivsel og helbredelse, når du lærer at regulere dit nervesystem.

Og det bedste af det hele er, at dette er noget, som vi alle sammen kan lære! Det er dét, vi skal arbejde med på holdet ”Ud af hovedet, Ned i kroppen”.

 

Forløbet:

Vi er et lille og intimt hold på max 8 deltagere, der mødes 6 uger i 1,5 time hver gang.

På holdet går vi meget konkret til værks og arbejder med, hvordan vi kan hjælpe os selv ud af et dysreguleret nervesystem for at få skabt homøostase – et stadie af ligevægt, balance og et velreguleret nervesystem.

Forløbet består af en kombination af undervisning, refleksioner og praktiske øvelser. Dog er fokus i høj grad på virkelig at komme ned i kroppen og arbejde med øvelser, hvor vi regulerer vores nervesystem, hvorfor dette også fylder langt mest i forløbet. Se det som en slags fundamental træningslejr i regulering af nervesystemet.

 

Hvornår:

Der udbydes to hold, som oprettes ved minimum 6 deltagere (og max 8 deltagere). Hold 1 finder sted tirsdag aften kl. 17:00-18:30 og Hold 2 lørdag formiddag kl. 10:30-12:00.

Hold 1 (tirsdage)

  • Tirsdag d. 21/2, 28/2, 7/3, 14/3, 21/3 og 28/3

Hold 2 (lørdage)

  • Lørdag d. 18/2, 25/2, 4/3, 11/3, 18/3 og 25/3

 

Hvor:

I klinikken hos Psykologerne

Axeltorv 6, 4 sal

1609 København V.

Vi holder til i det store lokale for enden ad gangen, til højre fra hoveddøren.

 

Tilmelding:

Send en mail til kristine@psykologerne.dk hvor du tilkendegiver, om du ønsker at starte på Hold 1 (tirsdage) eller Hold 2 (lørdage). Du vil herefter modtage en mail med besked om, hvorvidt der er plads på holdet. For at sikre dig en plads på holdet, bedes du betale det fulde beløb for holdet.

 

Pris: 3800 kr.

Prisen inkluderer et forløb på 6 gange af 1,5 time med undervisning, konkrete øvelser samt udleverede materialer fra sessionerne. Derudover vil der være kaffe, the og vand.

 

Medbring:

  • Yoga måtte
  • Et tæppe
  • Strømper, da vi laver øvelserne uden sko (du må også gerne lave øvelserne med bare tæer)
  • Og mød op i behageligt tøj

 

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Mvh Kristine

 

Mere om underviseren:

Holdet varetages af autoriseret psykolog Kristine Andersen. Kristine har stor klinisk erfaring med inddragelse af regulering af nervesystemet, compassion og åndedrættet i terapeutisk arbejde med klienter med stress, udbrændthed, angst, depression og traumer.

Kristine har desuden en specialistuddannelse i Compassion Fokuseret Terapi samt naturterapi. Du kan læse mere om Kristine her: https://psykologerne.dk/psykolog/kristine-andersen/

Har du spørgsmål?

På Facebook finder du foredraget som begivenhed og kan kontakte os derigennem. Find os på Facebook

Det praktiske