fbpx

21: Utroskab, tillidsbrud og komplekse dynamikker i parforholdet – Samtale med Line Mikkelsen

Vi taler om, hvilke dynamikker tidligere tillidsbrud, som manglende tilstedeværelse eller utroskab, kan skabe i nutiden. Vi dykker ned i, hvordan man som et par kan forløse og behandle dem.

Velkommen til 2. afsnit med Line Mikkelsen. I dette afsnit går vi i dybden med det svære og knuderne: Tillidsbrud og gamle sår.

I dette afsnit vil du blive klogere på heling af gamle svigt i parforholdet.

Mange oplever, at de sidder fast i de gamle konflikt-mønstre og/eller at der er emner, som man som par ikke kan tale om.

I dette afsnit har vi fokus på tillidsbrud, svigt og utroskab – og hvordan disse minder, ofte fra fortiden, kan spille ind hos parret idag.

Rigtig god fornøjelse!

 

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

No items found
Line Brøgger Mikkelsen
Psykolog og parterapeut