#4 Karrierekvinde med svingninger

PMS – Powerkvinder Med Svingninger Af Psykolog Anita Øland d. 9. juli 2020 

Karrierekvinde - Jeg vil ikke stemples som hende med PMS...

Lyt med til en spændende snak om PMS og karriereliv – og om hvordan opdagelsen af PMS kan føles som at blive ramt af et tog med 200 km i timen.

I dette afsnit af Powerkvinder Med Svingninger, har deltageren valgt at være anonym af frygt for de mulige konsekvenser, det kan have for hendes arbejdsliv at stå frem.

Der er jo ingen, der vil stemples som hende med PMS

Det siger alt om hvor tabubelagt PMS er og om behovet for at vi står sammen og får PMS på dagsordenen!

Det er jo et massivt problem, at vi ikke taler om PMS, når 50% af befolkningen er kvinder, og rigtig mange kvinder lider i større eller mindre grad af PMS. Kan det virkelig være rigtigt, at vi i 2020 stadig holder fast i en forældet opfattelse af kvindeidealet. Det og meget andet er på dagsordenen, når Anita er på besøg hos en karrierekvinde, der virkelig har noget på hjerte.

Jeg ville jo være bange for ikke at blive taget seriøst… Man kunne da frygte at en kvinde på pms, hun skal da i hvert fald ikke styre en virksomhed, hun skal da ikke have medarbejderansvar, hun skal ikke have kundeansvar – hvad skal hun overhovedet have ansvar for, hvis hun er sindssyg?

Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.