5: Mening og retning med værdier & visualisering med Mikael Knudsen

Dagens gæst er psykolog Mikael Knudsen og temaet er Værdier.

For hvordan bremser vi bedst hamsterhjulet, når det hele ser lidt ensformigt ud? Hvordan kan vi bedst sætte mål for os selv og vores liv? Hvordan kan vi handle i overensstemmelse med, hvem vi er og hvad vi står for?

Alt dette vil Mikael komme ind på – på en håndgribelig måde, så du kan tage det med og bruge det, nu og her.
Du kan læse mere om Mikael her: https://psykologerne.dk/psykolog/mikael-knudsen/

Dagens øvelse: Arkivskuffen

Arkivskuffen er en guidet øvelse i at finde frem til sine værdier, gennem visualisering.
Du kan genhøre øvelsen senere ved at springe direkte til minut:
43:34

Brug gerne 5-10 minutter til at notere i din refleksionsbog – så du tager dagens vigtige guldkorn og nye erkendelser med i din hverdag.

Husk at vi har en facebookside og instagram, hvor vi lægger billeder af modeller op, samt opdateringer og delinger af lytternes hverdagsbilleder. Inde på psykologerne.dk kan du også følge med i artikler, der passer til podcasten og læse meget mere.

Du er altid velkommen til at skrive lytter-spørgsmål og ønsker til nye emner til cleoh@psykologerne.dk – så besvarer dagens psykolog dit spørgsmål i slutningen af hvert program som noget nyt.

Rigtig god lytning. Kærlig hilsen Cleoh og Psykologerne.

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

Cleoh Dharma Søndergaard
Cand.psych.aut., parterapeut, sexolog
Mikael Knudsen
Cand.psych.aut.

Relaterede events

Der er i øjeblikket ingen events relateret til Eksistentielle problemstillinger Mentalt Helbred Selvværd

Flere afsnit i serien