fbpx

7: Sex og mænd! Hvordan du kan tæmme præstationsangsten og få bedre sex. – Samtale med Michelle Miller.

De to sexologer og psykologer Michelle og Cleoh tager en snak om polaritet i sexlivet, rejsningsproblemer og tantra!

Hør mere om hvordan du kan finde mere ro og seksuel selvtillid og tæmme præstationsangst.

I denne uges afsnit bevæger vi os under bæltestedet. Cleoh, der også er uddannet sexolog, har inviteret sin kollega, der ligeledes også er både psykolog og sexolog, Michelle Miller ind i terapilokalet til en snak om mænds seksualitet.

Vi kommer ind på både rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang og maskulinitet og skam, men det vi hurtigt ser som fællesnævneren er præstationspresset – og angsten.

Cleoh og Michelle tager dig igennem oplevelsen af at have seksuel præstationsangst og give dig en guide til, hvordan du får magten over tankerne igen. Michelle guider vejrtrækningsøvelser og, ja, en beroligende og alternativ meditationsøvelse. Du må lytte med, hvis du vil høre mere!

Hvis du vil lære Michelle bedre at kende, kan du læse om hende her…

 

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

Michelle Miller
Cand.psych.

Relaterede events