fbpx

8: Stress i coronaens tid. Kom styrket tilbage efter krisen – Samtale med Eva Borgen Paulsen

Hvordan opleves det at have stress? Og hvorfor er det så svært at mærke, ja næsten helt bedragerisk? Hvad med corona og stress? Hvordan holder vi os ovenvande i en tid spækket med forandringer og tilpasning?

Cleoh har inviteret husets ekspert på stress-området Eva Borgen Poulsen på besøg til en samtale om stress, arbejdsliv og corona!

Cleoh, der til dagligt også arbejder som erhvervspsykolog i samarbejde med sundhedsforsikringer, har inviteret erhvervspsykolog Eva Borgen Paulsen ind i sit terapilokale til en spændende samtale om stress, kroppen, grænser og corona.

Her finder du svar på, hvordan du kan finde ro i en ny hverdag – og lande sikkert på benene igen, uanset om du står overfor en periode uden arbejde, eller skal tilbage – i et sundt tempo.

Anbefalinger:
– The missing crypto queen
– The dropout
– Uncover. Sæson 1: Escaping NXIVM

Husk at du altid er velkommen til at sende en mail til cleoh på cleoh@psykologerne.dk hvis du har
– Ønsker til emner vi skal tage op
– Et dilemma fra dit liv/et spørgsmål, du gerne vil have vendt af to psykologer
– Deling af en sejr eller positiv oplevelse – gerne som lydfil – så vi kan fejre dig i vores community!

Du kan læse mere om Eva Borgen Paulsen her: https://psykologerne.dk/psykolog/eva-borgen-paulsen/

og læse hendes blogindlæg om stress her: https://psykologerne.dk/blog/

 

PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

Eva Borgen Paulsen
Cand.psych.aut.

Relaterede events