#7 I parterapi med PMS – en podcast om håb!

PMS – Powerkvinder Med Svingninger Af Psykolog Anita Øland d. 28. september 2020 

Når man er ramt af PMS får man ofte ikke meget forståelse hos sine omgivelser og det kan forværre situation yderligere, hvis man føler sig helt alene og forkert.

Konflikter der føles som en storm i parforholdet, kan opleves som en orkan, når man har PMS. Parforholdet rummer også nøglen til håb og forståelse.

Når den indre kamp med hormonerne raser, er parrelationen ofte det første offer. De konflikter, der kan ramme os som en storm i parforholdet, kan opleves som en orkan, når der samtidig er PMS i luften. Men parforholdet rummer også nøglen til håb og forståelse. For når vi står sammen, kan vi finde styrke.
I dette afsnit at Powerkvinder Med Svingninger er jeg på besøg hos Jette Simon til en snak om parrelationen, adfærdsmønstre og om håb. 
Jette er psykolog har i mere end 40 år arbejdet med parterapi både i Danmark og i USA. 
Jette Simon er Klinisk Psykolog, Adjunct professor og leder af Dansk Center for Emotions fokuseret terapi. Klinik i Kbh og New York .
Spørgsmål og kommentarer modtages med kyshånd og kan sendes til anita@psykologerne.dk
Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms
Facebook: I Facebookgruppen PMS – Powerkvinder Med Svingninger deler vi erfaringer omkring PMS – del dine erfaringer, få inspiration, få svar på dine spørgsmål omkring PMS. Bemærk at Facebookgruppen er lukket, så du skal anmode om medlemsskab for at se indholdet, når du kommer kommer ind i gruppen.
Instagram: Følg PMS – Powerkvinder Med Svingninge på Instagram.

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.