fbpx

#7 I parterapi med PMS – en podcast om håb!

Når man er ramt af PMS får man ofte ikke meget forståelse hos sine omgivelser og det kan forværre situation yderligere, hvis man føler sig helt alene og forkert.

Konflikter der føles som en storm i parforholdet, kan opleves som en orkan, når man har PMS. Parforholdet rummer også nøglen til håb og forståelse.

Når den indre kamp med hormonerne raser, er parrelationen ofte det første offer. De konflikter, der kan ramme os som en storm i parforholdet, kan opleves som en orkan, når der samtidig er PMS i luften. Men parforholdet rummer også nøglen til håb og forståelse. For når vi står sammen, kan vi finde styrke.
I dette afsnit at Powerkvinder Med Svingninger er jeg på besøg hos Jette Simon til en snak om parrelationen, adfærdsmønstre og om håb. 
Jette er psykolog har i mere end 40 år arbejdet med parterapi både i Danmark og i USA. 
Jette Simon er Klinisk Psykolog, Adjunct professor og leder af Dansk Center for Emotions fokuseret terapi. Klinik i Kbh og New York .
Spørgsmål og kommentarer modtages med kyshånd og kan sendes til anita@psykologerne.dk
Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS på psykologerne.dk/emne/pms
Facebook: I Facebookgruppen PMS – Powerkvinder Med Svingninger deler vi erfaringer omkring PMS – del dine erfaringer, få inspiration, få svar på dine spørgsmål omkring PMS. Bemærk at Facebookgruppen er lukket, så du skal anmode om medlemsskab for at se indholdet, når du kommer kommer ind i gruppen.
Instagram: Følg PMS – Powerkvinder Med Svingninge på Instagram.
PODCAST:

PMS - Powerkvinder Med Svingninger

Det er ikke smukt, men det er hudløst ærligt, når psykolog Anita Øland i podcastserien "Powerkvinder Med Svingninger" stiller skarpt på PMS. I podcastserien bryder Anita tabuer, smider fløjlshandskerne og kommer helt ind under huden på en række stærke og modige kvinder og mænd, der fortæller åbent om deres liv med PMS. Det er på tide, vi taler åbent om PMS og deler vores erfaringer. Du er ikke alene med din PMS, der er masser af kvinder, der lider i stilhed. Lyt med og bliv klogere på hvordan kvinderne lever med deres PMS, tackler deres udfordringer samt hvordan PMS’en påvirker deres familieliv og arbejdsliv. I podcastserien deler kvinderne gavmildt ud af de PMS strategier, der får dem igennem den svære tid.

Medvirkende

Anita Øland
Cand.psych.aut. & EFT-parterapeut

Klinisk Psykolog, Adjunct professor og leder af Dansk Center for Emotions fokuseret terapi

Flere afsnit i serien

Relaterede blogindlæg

PMS / UFO

30. december 2021

Psykolog Anita Øland

PMS / UFO

1. maj 2021

Psykolog Christina Støvring Johnsen

Tal om den – overgangsalderen!
Når PMS tager trygheden fra mig

12. januar 2021

Psykolog Anita Øland

Når PMS tager trygheden fra mig

8. oktober 2020

Psykolog Cleoh Dharma Søndergaard

Skal jeg blive eller skal jeg gå? – Om narcissisme i parforholdet