#9. Kan PMD skæres væk?

PMS – Powerkvinder Med Svingninger Af Psykolog Anita Øland d. 16. januar 2022 

Podcast om at komme PMD til livs ved at få fjernet mine æggestokke, æggeledere og livmoder. Lyt med her...

Kan PMD opereres væk? Det har jeg prøvet – jeg har fået fjernet mine æggestokke, æggeledere og min livmoder. Gik det så som forventet? Er jeg sluppet af med min PMD og hvordan er livet i givet fald uden PMD? Lyt med her…

Vi hører ofte, at det bare skal løbes væk – og jeg har løbet det bedste, jeg har lært. Jeg har været på hormonkur og alverdens andre kure, afprøvet mere eller mindre anerkendte behandlingsformer – og jeg været igennem møllen i sundhedssystemet. Man kan vel med rette sige, at jeg har været “around the block”. 
Hvis jeg ikke kan løbe det væk, kan jeg måske skære det væk. Det har jeg prøvet – eller rettere, det har en en kyndig kirurg klaret for mig. Den 15. november 2021 fik jeg fjernet mine æggestokke, æggeledere og min livmoder. 
Gik det så som forventet? Er jeg sluppet af med min PMD og hvordan er livet i givet fald uden PMD? Det og meget andet får du svaret på i dette afsnit af Powerkvinder Med Svingninger. 
Spørgsmål og kommentarer modtages med kyshånd og kan sendes til anita@psykologerne.dk
Find flere episoder på hjemmesiden – psykologerne.dk/podcast eller læs mine blogindlæg om PMS/PMD på psykologerne.dk/emne/pms
Facebook: I Facebookgruppen PMS – Powerkvinder Med Svingninger deler vi erfaringer omkring PMS/PMD – del dine erfaringer, få inspiration, få svar på dine spørgsmål omkring PMS/PMD. Bemærk at Facebookgruppen er lukket, så du skal anmode om medlemsskab for at se indholdet, når du kommer kommer ind i gruppen.
Instagram: Følg PMS – Powerkvinder Med Svingninge på Instagram.

Jeg vil gerne høre hvad du tænker om dette! Skriv gerne en kommentar herunder.