fbpx

9: ‘Jeg er bare ked af det, mor’ – Om unge, følelser og psykoterapi. – Samtale med Tanja Skov Rønne

I denne uge har Cleoh spekuleret på, hvordan man kan skabe den bedst mulige psykoterapi til unge og hvordan man får den unge til at føle sig set og mød

Tanja og Cleoh vil gå i dybden med, hvordan man taler om følelser og det, der er svært, med unge. Tanja vil blandt andet fortælle om, hvad psykodynamisk korttidsterapi er og hvordan hun arbejder med unge!

OBS! Grundet corona er dagens afsnit optaget på afstand, over zoom, hvorfor lyden ikke er helt i samme gode kvalitet som normalt.

Cleoh har inviteret sin kollega, Tanja Skov Rønne, til en snak, for hun er netop særligt interesseret i arbejdet med unge. Tanja har arbejdet med unge siden hun blev uddannet psykolog og har derudover taget en 2-årig videreuddannelse i Psykodynamisk Korttidsterapi (ISTDP).
Tanja Skov Rønne er at finde på psykologerne.dk og hun har skrevet et blogindlæg om sorg, følelser og skam her:
.
PODCAST:

INDSIGT med Cleoh

INDSIGT med Cleoh er en podcast der på uformel vis undersøger menneskets psykologi. Her vil du både få mere viden om psykologi og få konkrete øvelser og værktøjer til din egen selvudvikling. Psykolog og parterapeut Cleoh Søndergaard inviterer sine kolleger i studiet til samtaler om psykologi, psykoterapi og selvudvikling. I podcasten finder du også solo-afsnit, hvor hun deler sin viden om en række emner som selvværd, den indre selvkritiker, stress, skizofreni og angst. Du vil også finde mini-afsnit med øvelser og guidede meditationer. INDSIGT handler både om at kigge indad, at få et nyt perspektiv og kunne se nye muligheder - hvilket lige præcis er podcastens vision. Missionen er at udbrede viden og psykoterapeutiske øvelser, så lytteren over tid vil opnå mere autencitet, selvværd og ro. INDSIGT med Cleoh kan derfor fungere som din psykolog i lommen.

Medvirkende

Tanja Skov Rønne
cand.psych.aut.

Relaterede events

Relaterede blogindlæg

Der er ingen relaterede indlæg