Psykolog Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Udtalelser fra klienter

Hej og velkommen til!

Vores samtaler tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, hvad der fylder for dig og hvad du har behov for hjælp til. Sammen fokuserer vi på at afdække, hvad der er på spil for dig, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor du gerne vil være.

I terapien kan jeg hjælpe med eksempelvis:

 • Selvkritik og det at være meget hård ved sig selv
 • Tankemylder og bekymringer
 • At sætte sunde grænser og lære at sige fra
 • Stress og udbrændthed
 • Angst
 • At lære mig selv og mine behov at kende
 • At komme ud af hovedet og ned i kroppen
 • Traumer, eksempelvis fra opvæksten eller teenageår
 • People pleaser tendenser
 • Kroniske smerter
 • Sorg
 • Personlige livskriser

I terapien gives der plads og rum til, at du kan få tacklet dine problemer og de udfordringer du står over for. Det kan være, at du er stresset eller har angst? At dit selvværd halter, at dit overskud og din energi mangler eller at det er svært at få slukket for dine bekymringer og dit tankemylder. Det kan være, at du gerne vil have mere glæde, ro og nærvær i din dagligdag og i dine relationer. Måske har du oplevet et stort tab, er lige blevet skilt eller fyret fra dit job? Uanset dit udgangspunkt og hvad du kommer med, så møder jeg dig med fuldt nærvær, åbenhed og rummelighed. Livet kan til tider spænde ben og være enormt hård. I samtalerne undersøger vi, hvad der fylder for dig og hvad du har behov for hjælp til samt hvordan du mest hensigtsmæssigt kan komme derhen, hvor du ønsker at være. Jeg hjælper dig med at få et overblik over din situation og undersøge handlemuligheder, og jeg hjælper dig til at håndtere det, der er svært, samt at kigge på konkrete færdigheder til at hjælpe dig videre. Jeg tilpasser mine arbejdsmetoder til, hvad der er meningsgivende for dig. Mange klienter udtrykker, at de eksempelvis er meget glade for, at jeg i sessionerne ofte bruger whiteboard som arbejdsredskab, og at jeg lærer dig små hverdagsøvelser eller giver dig overskuelige hjemmeopgaver, der flytter dig i den retning, du ønsker.  

 

Faglig passion og erfaring:

Jeg har mangeårig erfaring med samtaleterapi og varetager individuelle samtaler på både dansk og engelsk samt online samtaler.

Jeg planlægger desuden at udbyde gruppeforløb samt retræter. Følg med her siden eller kontakt mig, hvis du er interesseret i dette.

Fagligt interesserer jeg mig særligt for 3 hovedområder:

 • Compassion
 • Åndedrættet
 • Nervesystemet

Disse tre metoder understøtter alle hinanden på fineste vis og sikrer, at der arbejdes holistisk. Lidt fagnørdet vil det sige, at jeg som udgangspunkt arbejder både top-down og bottom-up metodisk og praktisk. Det vil sige, at vi både arbejder med, hvad der sker i kroppen samt med hjernen og vores følelser. For det hele hænger sammen og påvirker hinanden… derfor er det også vigtigt at arbejde med alle disse faktorer for at opnå øget trivsel og mental sundhed. 

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitetet og autoriseret af Dansk Psykolognævn, hvilket betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til sessionerne hos mig samt at jeg tager imod dækning fra private sundhedsforsikringer. Jeg tager ikke mod henvisning fra egen læge (den offentlige tilskudsordning). Jeg har derudover tilegnet mig en master-grad i psykologisk coaching fra The University of Sydney (Australien) og en uddannelse som naturterapeut. Jeg har endvidere taget specialistuddannelsen i CFT (Compassion Fokuseret Terapi).

Retræter:

Kunne du tænke dig at hive et par dage ud af kalenderen og bare fokusere på dig selv og din trivsel? En retræte er en gylden mulighed for at investere i dig selv uden at skulle tænke på noget som helst. Du skal bare modtage og være. 

Jeg planlægger at udbyde retræter på Sostrup Slot og Kloster i jylland i foråret 2023 samt eventuelle retræter i udlandet.

På en retræte vil jeg kombinere alt min viden omkring nervesystemet, åndedrættet og psyken. Vi vil lave meget konkrete og praktiske øvelser, som er enormt virksomme, og som du kan tage med dig hjem lige bagefter og bruge i din hverdag. 

Hvis du ønsker at blive informeret omkring opstart, så skriv til mig på kristine@psykologerne.dk og så vil jeg kontakte dig, når jeg udbyder en retræte.

Vesterbro (Axeltorv 6)

Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Vores samtaler tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu samt hvor du gerne vil hen. Sammen fokuserer vi på at afdække, hvad der er på spil for dig, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor du gerne vil være. Læs mere

MandagTorsdag DagtiderAkuttider DanskEngelsk

Telefon: 53647580
Mail: kristine@psykologerne.dk

Events med Kristine Andersen

Seneste blogindlæg fra Kristine Andersen

Er du stresset? Eller er du bare sådan ”almindelig” presset?

26. marts 2021

Psykolog Kristine Andersen

Er du stresset? Eller er du bare sådan ”almindelig” presset?
Når du går en tur – så går det nok!

27. februar 2021

Psykolog Kristine Andersen

Når du går en tur – så går det nok!

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Kristine Andersen


Se flere podcasts

Nyheder fra Kristine Andersen

Kontakt Kristine Andersen

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Kristine Andersen her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Kristine Andersen i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.