Psykolog Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Udtalelser fra klienter

Hej og velkommen til!

Vores samtaler tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu, hvad der fylder for dig og hvad du har behov for hjælp til. Sammen fokuserer vi på at afdække, hvad der er på spil for dig, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor du gerne vil være.

I terapien kan jeg hjælpe med eksempelvis:

 • Selvkritik og det at være meget hård ved sig selv
 • Tankemylder og bekymringer
 • At sætte sunde grænser og lære at sige fra
 • Stress og udbrændthed
 • Angst
 • At lære mig selv og mine behov at kende
 • At komme ud af hovedet og ned i kroppen
 • Traumer, eksempelvis fra opvæksten eller teenageår
 • People pleaser tendenser
 • Kroniske smerter
 • Sorg
 • Personlige livskriser

I terapien giver jeg plads og rum til, at du får hjælp til de problemer og udfordringer du står over for, og sammen kigger vi på, hvad der giver bedst mening for dig at tage udgangspunkt i og at fokusere på i terapien.

Jeg tilpasser mine arbejdsmetoder til, hvad der er meningsgivende for dig. Vi kan lave konkrete øvelser i terapien og lave små hverdagsøvelser, som du kan tage med dig hjem. Vi kan bruge samtalerne som refleksive og undersøgende rum. Vi kan arbejde med eller uden whiteboard. Med eller uden hjemmeopgaver. Det vigtigste er, at vi får terapien tilrettet til dig og til det, du lige nøjagtig har brug for… og det er noget, vi skaber sammen i forløbet.

 

Faglig passion og erfaring:

Jeg har mangeårig erfaring med samtaleterapi og varetager individuelle samtaler på både dansk og engelsk samt online samtaler.

Jeg planlægger desuden at udbyde gruppeforløb samt retræter. Følg med her siden eller kontakt mig, hvis du er interesseret i dette.

Fagligt interesserer jeg mig særligt for 3 hovedområder:

 • Compassion
 • Åndedrættet
 • Nervesystemet

Disse tre metoder understøtter alle hinanden på fineste vis og sikrer, at der arbejdes holistisk. Lidt fagnørdet vil det sige, at jeg som udgangspunkt arbejder både top-down og bottom-up metodisk og praktisk. Det vil sige, at vi både arbejder med, hvad der sker i kroppen samt med hjernen og vores følelser. For det hele hænger sammen og påvirker hinanden… derfor er det også vigtigt at arbejde med alle disse faktorer for at opnå øget trivsel og mental sundhed.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitetet og autoriseret af Dansk Psykolognævn, hvilket betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til sessionerne hos mig samt at jeg tager imod dækning fra private sundhedsforsikringer. Jeg tager ikke mod henvisning fra egen læge (den offentlige tilskudsordning). Jeg har derudover tilegnet mig en master-grad i psykologisk coaching fra The University of Sydney (Australien) og en uddannelse som naturterapeut. Jeg har endvidere taget specialistuddannelsen i CFT (Compassion Fokuseret Terapi).

 

Gruppe-hold:

I løbet af foråret 2023 planlægger jeg at opstarte små hold (max 8-10 person) inden for:

 • naturterapi
 • åndedrættet og nervesystemet

Skriv en email på kristine@psykologerne.dk hvis du er interesseret i dette, og så vil du modtage mere information, når/hvis holdene kommer op at stå.

 

Retræter:

Kunne du tænke dig at hive et par dage ud af kalenderen og bare fokusere på dig selv og din trivsel? En retræte er en gylden mulighed for at investere i dig selv uden at skulle tænke på noget som helst. Du skal bare modtage og være.

Jeg planlægger at udbyde retræter både i Danmark og udlandet.

På en retræte vil jeg kombinere alt min viden omkring nervesystemet, åndedrættet og psyken. Vi vil lave meget konkrete og praktiske øvelser, som er enormt virksomme, og som du kan tage med dig hjem lige bagefter og bruge i din hverdag.

Hvis du ønsker at blive informeret omkring opstart, så skriv til mig på kristine@psykologerne.dk og så vil jeg kontakte dig, når jeg udbyder en retræte.

Vesterbro (Axeltorv 6)

Kristine Andersen

Cand.psych.aut.

Vores samtaler tager udgangspunkt i, hvor du er lige nu samt hvor du gerne vil hen. Sammen fokuserer vi på at afdække, hvad der er på spil for dig, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor du gerne vil være. Læs mere

MandagTorsdag DagtiderAkuttider DanskEngelsk

Telefon: 53647580
Mail: kristine@psykologerne.dk

Events med Kristine Andersen

Seneste blogindlæg fra Kristine Andersen

Ud af hovedet og ned i kroppen

19. januar 2023

Psykolog Kristine Andersen

Ud af hovedet og ned i kroppen
Du er ikke udmattet, du er dysreguleret!

5. januar 2023

Psykolog Kristine Andersen

Du er ikke udmattet, du er dysreguleret!
Er du stresset? Eller er du bare sådan ”almindelig” presset?

26. marts 2021

Psykolog Kristine Andersen

Er du stresset? Eller er du bare sådan ”almindelig” presset?
Når du går en tur – så går det nok!

27. februar 2021

Psykolog Kristine Andersen

Når du går en tur – så går det nok!

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Kristine Andersen


Se flere podcasts

Nyheder fra Kristine Andersen

Kontakt Kristine Andersen

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Kristine Andersen her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Kristine Andersen i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.