Psykolog Kristine Andersen
Cand.psych.aut.

marts 2021
man tirs ons tors fre lør søn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Udtalelser fra klienter

Velkommen til!

Hej og velkommen til.

Jeg hedder Kristine og har gennem mange år arbejdet med adskillige psykologiske tematikker og problemstillinger, herunder personlig udvikling, stress, selvværd, depression, angst og kroniske smerter. Jeg interesserer mig meget for, hvordan vi som mennesker opnår ro, balance, trivsel og velvære i dagligdagen og livet.

Hos mig vil vores samtaler tage udgangspunkt i, hvor du er lige nu samt hvor du gerne vil hen. Sammen fokuserer vi på at afdække, hvad der er på spil for dig, og hvad der skal til for at komme derhen, hvor du gerne vil være.

Jeg varetager individuelle samtaleforløb i vores skønne praksis på Axeltorv i København. Derudover kører jeg gruppeforløb med en kombination af psykologi og naturterapi – disse forløb foregår både på Axeltorv samt ude i naturen (tæt på København).

Endvidere arrangerer jeg også retræter på Kreta, der kombinerer min erfaring og viden som både psykolog og naturterapeut. På retræterne er der fokus på ro, balance, compassion, nærvær og natur. Se nærmere angående dette længere nede på denne side.

 

Et forløb hos mig:

Uanset dit udgangspunkt og hvad du kommer med, så møder jeg dig med fuldt nærvær, åbenhed og rummelighed. I samtalerne undersøger vi, hvad der fylder for dig og hvad du har behov for hjælp til samt hvordan du mest hensigtsmæssigt kan komme derhen, hvor du ønsker at være. Jeg hjælper dig med at få et overblik over din situation og undersøge handlemuligheder, og jeg hjælper dig til at håndtere det, der er svært, samt at kigge på konkrete færdigheder til at hjælpe dig videre.

Som psykolog og som menneske har jeg erfaret, at vi alle til tider oplever, at livet spænder ben for os. Livet kan være helt fantastisk, og livet kan også være utroligt lidelsesfuldt. Jeg har heldigvis også erfaret, at vi mennesker besidder en utrolig kapacitet og evne til at komme oven på igen… nogle gange med lidt hjælp fra en ven eller eksempelvis en psykolog.

For nogle mennesker kan det være grænseoverskridende at opsøge en psykolog. Som psykolog kender jeg dig ikke personligt, og jeg kan derfor være langt mere objektiv end dine nærmeste. Derudover har jeg stor erfaring og værktøjskassen fuld af metoder, tips og strategier, som du kan gå direkte hjem i din hverdag og indarbejde, og som kan hjælpe dig til at opnå øget trivsel og balance.

I et forløb med mig vil du opleve, at jeg ofte bruger mit whiteboard som arbejdsredskab, og at jeg lærer dig små hverdagsøvelser eller giver dig overskuelige hjemmeopgaver, der flytter dig i den retning, du ønsker.

 

Kort om mig:

Jeg er 40 år og bosat på Vesterbro i København. Jeg elsker byens diversitet og kulturliv, men jeg elsker også naturen og tager jævnligt på vandreture i både ind- og udland. I naturen finder jeg ro, tænker nye tanker og får nye ideer og input – blandt andet til mit arbejde som psykolog.

Jeg er optaget af, hvordan vi som mennesker kan leve et nærværende, frit og kærligt liv med mening og glæde, og jeg glæder mig til at hjælpe dig med det, der er svært for dig.

 

Erfaring:

Jeg udbyder samtaler på både dansk og engelsk. Jeg tilbyder også online samtaler.

Jeg har stor erfaring med samtaleterapi og kan hjælpe dig med følgende problemstillinger:

 • Stress
 • Udbrændthed
 • Lavt selvværd
 • Angst og frygt
 • Kroniske smerter
 • Personlig udvikling
 • Grænsesætning
 • Selvomsorg
 • Naturterapi
 • Akutte kriser
 • Depression

 

Faglig baggrund:

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitetet og autoriseret af Dansk Psykolognævn, hvilket betyder, at du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark til sessionerne hos mig samt at jeg tager imod dækning fra private sundhedsforsikringer. Jeg tager ikke mod henvisning fra egen læge (den offentlige tilskudsordning).

Jeg har derudover tilegnet mig en master-grad i psykologisk coaching fra The University of Sydney (Australien) og en uddannelse som naturterapeut. I foråret 2021 påbegynder jeg specialistuddannelsen i CFT (Compassion Fokuseret Terapi).

Jeg har blandt andet arbejdet med kroniske smertepatienter, sygemeldte borgere, på en alarmcentral samt i privat praksis med klienter, der eksempelvis kæmpede med stress, angst, depression og lavt selvværd.

 

Retræter på Kreta:

Kunne du tænke dig en uge i de dejligste omgivelser med fokus på balance, ro, nærvær og natur? En uge, hvor du er omgivet af den skønneste natur, bor lige ved havet og hvor du kommer ned i gear og får mulighed for at lade dine batterier op igen.

Retræten tager afsæt i psykologien, naturterapi og compassion fokuseret terapi, der netop giver os mulighed for at arbejde med dette. Vi veksler mellem konkrete øvelser for kroppen og åndedrættet, refleksionsøvelser og oplæg, hvor jeg præsenterer relevante psykologiske teorier og metoder i et let forståeligt sprog.

Næste retræte: start september 2021 (med forbehold for aflysning grundet corona samt ind- og udrejseforbud i DK og Grækenland).

Mere information følger snarest.

Kontakt mig endelig på kristine@psykologerne.dk eller ring på 53647580, hvis du ønsker at tilmelde dig og/eller vide mere.

Events med Kristine Andersen

Ingen kommende events

Seneste blogindlæg fra Kristine Andersen

Seneste podcasts med Kristine Andersen

Der er i øjeblikket ingen relaterede podcasts

Se flere podcasts

Nyheder fra Kristine Andersen

Der er i øjeblikket ingen nyheder fra Kristine Andersen

Kontakt Kristine Andersen

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos Kristine Andersen

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Kristine Andersen i kalenderen herunder. Klik på en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking. Der er ingen betaling ved tidsbestilling!

marts 2021
man tirs ons tors fre lør søn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234