Psykolog Rebecca Russell

Autoriseret psykolog og integrationsterapeut

Rebecca Russell

Autoriseret psykolog og integrationsterapeut

Udtalelser fra klienter

Vores grundlæggende behov

Vi har som mennesker et grundlæggende behov for at føle os forbundne med andre. Mærke at vi har betydning og en meningsfuld plads i andres liv. Denne tilknytning til andre grundlægges i barndom og opvækst, og trækker dybe tråde ind i vores voksenliv. Vi har også et grundlæggende behov for at føle os forbundne til os selv. Føle os sikre i, hvem vi er, hvad vores værdier er, og hvad vores plads i verden er. En følelse af autenticitet, når vi bevæger os frem i livet. Autenticitet påvirkes både af samfundet omkring os, vores omgivelsers forventninger, vores nærmestes forventninger og vores egne forventninger. Når vi føler os trygt forbundne til andre og mærker en dyb autenticitet i os selv, er vi stærke mennesker med tætte relationer, der kan navigere i de storme livet bringer os, og se meningen med det vi går igennem. Hvis vi er utrygge eller usikre i vores forbindelse til andre, eller har svært ved at mærke, hvem vi er, kan livets storme føles nedbrydende og uoverkommelige. Vi kan få et negativt syn på verden og et negativt syn på os selv, hvor vi får svært ved at skabe og holde stabile relationer til de mennesker, vi holder af, og sætte relevante grænser i vores liv, både for os selv og i vores relationer.

 

Livet vil indeholde perioder med kriser og konflikter

Dette er en del af livet – lige meget hvor ihærdigt man arbejder på at undgå eller ikke erkende kriserne. Jo længere tid man vender sig bort fra krisen eller konflikten i ens liv, des større bliver den, indtil man ikke længere kan flygte fra den, men må stå ansigt til ansigt med det svære. Det kræver mod, vedholdenhed og ydmyghed at kigge dybt ind i sig selv og mærke det, der bor i en. Men i krisen gemmer der sig altid længsler, håb, drømme og ønsker – og ressourcer til at gå mod dem. Når skoven brænder ned, vil nyt liv opstå. Dette er også en del af livet.

 

Hvad kan jeg tilbyde dig

I et forløb hos mig, skal du ikke stå ansigt til ansigt med det svære alene. Vi undersøger sammen dine livsoplevelser, der har været med til at forme den tilknytningsstil, du har til andre, og din følelse af autenticitet. Vi vil sammen lede efter DIG. Ikke hvem andre omkring dig, tænker du er. Måske ikke engang helt hvem du selv tænker, at du er. Du vil lære at mærke og genkende dine ægte styrker og ægte sårbarheder, så du ved, hvem du er i denne verden og kan hvile mere i dig selv. Denne forankring i dig selv, kan give dig følelsen af ny mening og handlemuligheder i alle de arenaer, du bevæger dig i – arbejde, hjem og relationer – og transformere følelsen af fastlåsthed til udvikling og følelsen af smerte til heling.

 

Hvordan arbejder jeg

I starten af ethvert forløb har vi en afklaring af, hvad du ønsker at opnå ved at gå hos mig. Hvad ønsker du at kunne, når forløbet er slut, som du ikke kan nu? Jeg vil spørge ind til dine tanker, følelser og kropslige fornemmelser, når vi snakker om noget sårbart. Hvis du kan huske dine drømme, vil jeg ofte inkorporere dette som en del af forløbet. Drømmene er underbevidstheden, der arbejder som billedkunstner, og kan indeholde dybe indsigter om glemte eller undertrykte konflikter og længsler i dit indre. Drømme og billeder kan vise vej til større klarhed, da de kan formidle dele af dig, hvor ord og sprog kommer til kort. Derfor vil jeg også nogle gange kombinere dine ord med tegninger, for at skabe bro mellem dine ord og følelser.

 

Hvad jeg forventer af dig

Når du træder gennem min dør, ser jeg dig som en person, der vil videre fra den tilstand, du befinder dig i, og har besluttet dig for at skabe nogle forandringer i dit liv. Jeg ser dig som et menneske, der er parat til at gå i fordybelse, kigge indad og tage ansvar. Der findes ingen “quick-fixes” i livet. Når du træder ind ad min dør, ser jeg dig som en, der er motiveret til at arbejde. Når vi begge bringer mod, ydmyghed og vedholdenhed ind i vores fordybelse om dit liv, vil du træde ud ad døren i slutningen af forløbet, som et andet menneske, end da du trådte ind.

 

I do individual therapy and couples therapy in English.

Call or write me and hear more about what I can offer you.

 

Specialeområder:

Parforhold:

I et parforhold vil din tilknytningsstil og autenticitet konstant blive udfordret af din partners tilknytningsstil og autenticitet – på godt og ondt. Jeg vil hjælpe jer til at se hinanden og jer selv ud fra disse begreber, så I får en dybere forståelse for, hvorfor I har valgt hinanden, hvad der gør jer stærke sammen, hvor jeres udfordringer i parforholdet ligger, og hvordan I kan arbejde med forholdet, så I kan være tro mod jer selv samtidig med, at I udvikler jer sammen.

 

Depression:

Jeg ser depression som en afskårethed af din fornemmelse af dig selv – dine tanker, følelser og kropslige tilstand – og som en afskårethed fra verden omkring dig. Dette kan opleves som at være “bedøvet og følelsesløs”. Vi vil gå i fordybelse med, hvad denne afkobling til dig selv og verden skyldes, og sammen finde veje du kan gå, der kan give dig en stærkere forbindelse til dig selv og verden, så du kan mærke livet igen.

 

Psykedelisk integration:

Oven på en psykedelisk oplevelse er der behov for at arbejde på at integrere det psykiske materiale, der er kommet frem under oplevelsen. Du kan have haft en oplevelse af nye dybe indsigter om dig selv og dit liv, men som stadig fremstår som fragmenterede tanker, fornemmelser og billeder, du har svært ved at se i en helhed. Du kan også have haft en svær og kaotisk oplevelse, som stadig påvirker dig, da den ikke er blevet rundet af på rette vis. Lige meget hvad din psykedeliske oplevelse har været, vil vi arbejde på at finde meningen med den oplevelse, så den lander godt i dig, og du kan bruge den nye indsigt meningsfuldt og konstruktivt i dit liv. Hør eventuelt min samtale med Alexander Grigat fra “Den Forbudte Skole”, hvor vi taler om integration af psykedeliske indsigter i vores liv, i det moderne samfund. Du kan finde afsnittet på Spotify eller din foretrukne Podcast app under “Den Forbudte skole” – afsnit #54. Du kan også høre min samtale med Cleoh Dharma Søndergaard i “indsigt med Cleoh”, hvor vi taler om forskning og terapi med MDMA og Psilocybin. Du kan finde afsnittet her på hjemmesiden under fanen “podcasts”, eller i din foretrukne podcast-app under “Indsigt med Cleoh” afsnit 39 del 1 og del 2.

 

Sorg:

Sorg er en kraftfuld energi, der ikke kan kontrolleres eller forudsiges. Sorg tager ikke hensyn til dine planer, din hverdag eller dine ønsker. Sorg gør ved dig, hvad den ønsker at gøre, når den ønsker at gøre det. På en måde har sorgen i den henseende meget tilfælles med kærlighed. Den paradoksale effekt af at miste en elsket er, at deres pludselige fravær kan blive en levende og lysende kommentar til det, der forbliver. Vi ser sorgen i øjnene, mærker den sammen, giver den plads og ser, hvad der stadig er i livet at elske.

 

Forældreskab:

At blive forældre er livsomvæltende og sjældent det, vi troede det ville være. Vi har alle haft et meget personligt ønske og drøm med forældreskabet, og der ligger i forældreskabet en stor forventning til, at det bliver det meningsbærende i ens liv. Men nogle gange føler vi ikke det, vi forventede, at vi ville føle. I stedet for glæde, oplever vi sorg. I stedet for ro, oplever vi angst. I stedet for meningsfuldhed, oplever vi meningsløshed. Sammen kigger vi på følelserne og tankerne omkring forældreskabet, så du/I langsomt kan lande i forældreskabet og alt det, det bringer med sig.

 

Kontakt mig

Ring eller skriv til mig og lade os tage en snak om det, du står i, hvor du kan mærke efter, om jeg er den rette psykolog for dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Tilskud

Er du medlem af Sygesikringen “danmark”, er der gode muligheder for at få tilskud til terapien herigennem. Er du studerende, på overførselsinkomst eller på anden vis småt bemidlet, er der mulighed for en reduceret pris på terapien. Ring eller skriv til mig for at høre mere.

Vesterbro (Axeltorv 6)

Rebecca Russell

Autoriseret psykolog og integrationsterapeut

Vi har som mennesker et grundlæggende behov for at føle os forbundne med andre. Mærke at vi har betydning og en meningsfuld plads i andres liv. Vi har også et behov for at føle os forbundne til os selv. Føle os sikre i, hvem vi er, hvad vores værdier er, og hvad vores plads i… Læs mere

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag DagtiderAftentiderAkuttider DanskEngelsk

Telefon: 71901149
Mail: rebecca@psykologerne.dk

Events med Rebecca Russell

Seneste blogindlæg fra Rebecca Russell

Hold fast i den psykedeliske oplevelse

11. oktober 2021

Psykolog Rebecca Russell

Hold fast i den psykedeliske oplevelse
Jeg kan ikke længere mærke mig selv!

9. marts 2021

Psykolog Rebecca Russell

Jeg kan ikke længere mærke mig selv!

Se flere blogindlæg

Seneste podcasts med Rebecca Russell


Se flere podcasts

Nyheder fra Rebecca Russell

maj 2021

Podcast – Den forbudte skole – Samtale med Rebecca Russel om integration af ånd og psykedelika

Rebecca Russell dykker i denne podcast ned i den kulturelle, sociale og personlige integration af psykedeliske oplevelser. Det er en samtale om integrationen af erfaringer gjort ved plantemediciner, der kan udfordre den moderne verdens forforståelse, og måder at være i verdenen på. Hør Podcasten her…

Vis flere nyheder

Kontakt Rebecca Russell

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se ledige tider og book her en konsultation hos psykolog Rebecca Russell her og gennemfør booking.

Du kan booke en tid til en psykologsamtale med Rebecca Russell i kalenderen herunder. Klik på den ydelse du ønsker, vælg en dato der passer dig, og se hvilke ledige tider der er at vælge imellem, klik derefter på tiden og gennemfør booking.