fbpx

Psykologhjælp til børn og vejledning til forældre

Psykologhjælp til børn og vejledning til forældre


Find psykolog til dit barn

Terapi til børn

Hos Psykologerne tilbyder vi terapi til børn, der kæmper med mange forskellige former for problemer – angst, tristhed, vrede, lavt selvværd, reaktioner på mobning, forældrenes skilsmisse eller sygdom i familien, eller problemer knyttet til autisme eller ADHD.

Vi har særlig viden om børns udvikling, og om de problemer som kan opstå i løbet af opvæksten. Derfor kan vi hjælpe dit barn med at forstå, hvad der er på spil, og med at finde løsninger. Terapien foregår enten ved, at psykologen taler med dit barn alene, eller ved at psykologen taler med både dig og dit barn.

Når et barn er i en sårbar situation, er det vigtigt, at de voksne, som barnet er knyttet til, støtter og vejleder barnet, så derfor vil du ofte som forælder blive inddraget i terapien, så du kan blive klædt på til at hjælpe dit barn i processen.

Igennem samtaler og leg (alt efter barnets alder) vil vi hjælpe dit barn med at rumme svære følelser, med at indgå i relationer på konstruktive måder, eller med at få øje på egne ressourcer – alt efter hvad problematikken viser os, at der er behov for.

 

Hvordan vil et psykologforløb se ud?

Forløbet vil ofte være en vekslen mellem på den ene side terapi, hvor dit barn får hjælp til at bearbejde følelser og oplevelser og støtte til at finde strategier til at håndtere problemet – og på den anden side vejledning til dig som forælder i, hvordan du kan hjælpe dit barn. Indimellem er der forløb, som udelukkende retter sig mod barnet, og andre gange kan rådgivning til dig som forælder vise sig at være dét, der skal til, for at problemet bliver afhjulpet.

 

Hvornår skal du søge psykologhjælp til dit barn?

Når du overvejer, om dit barn har brug for psykologhjælp, skyldes det, at du elsker dit barn og er bekymret for dit barns trivsel. Du oplever, at noget er anderledes end tidligere, men du kan være i tvivl om, hvad det handler om, eller hvordan du bedst hjælper dit barn. Hvis dit barn oplever problemer, kan de komme til udtryk på mange forskellige måder. Dit barn kan virke trist, bange eller vred, eller miste færdigheder som han eller hun tidligere har haft, eller kan få uforklarlige fysiske symptomer som ondt i maven og hovedpine, eller barnet kan udvise mindre lyst til at lege og være sammen med sine venner.

Book en samtale hos en af vores psykologer, eller ring eller skriv til os, enten hvis du ønsker, at dit barn får psykologhjælp, eller hvis du er i tvivl, om dit barn har behov for hjælp. Vi kan hjælpe dig med at tolke dit barns signaler og forstå, hvad der er på spil for dit barn.

 

 

Få hjælp med Terapi til børn

Professionelle autoriserede psykologer!

Vesterbro (Axeltorv 6)

Lene Munck Mikkelsen

Cand.psych.aut. og Specialpsykolog

Engagement, respekt og indsigt i en konstruktiv og udviklende dialog. Alle voksne, unge og børn rummer kimen til en løsning på deres problemer. Det gælder også dig eller dit barn. Læs mere

ADD/ADHD Angst Autisme/Aspergers Depression Efterfødselsreaktion Eksistentielle problemstillinger Familiedannelse Familierådgivning Forældrerådgivning Forældreskab Krisehjælp Mentalt Helbred Mistrivsel i skolen Psykoser Særlig sårbar Selvskade Selvværd Sorg & Krise Spiseforstyrrelser Stress Tvangstanker OCD

OnsdagTorsdagFredag DagtiderAkuttider DanskEngelsk

Telefon: 53323434
Mail: lene@psykologerne.dk
Vesterbro (Axeltorv 6)

Louise Capion Hansen

Cand.psych.aut.

Jeg tilbyder samtaler til børn, unge, par og familier. I samtalen forholder jeg mig åbent og anerkendende til dig og det, der fylder. Sammen går vi på opdagelse i, hvordan du kan finde gode måder at leve på og håndtere det, der er svært, så du kan skabe forandringer, der hvor det giver mening for dig i dit liv. Læs mere

Telefon: 60511951
Mail: louisehansen@psykologerne.dk

Du kan også læse om disse områder