Psykolog i Aalborg

Hos Psykologerne sørger vi for, at du kan få en tid inden for 48 timer. Hos Psykologerne har vi erfarne og kompetente psykologer, der står klar til at guide dig gennem dine udfordringer.

Psykolog i Aalborg

Hos Psykologerne sørger vi for, at du kan få en tid inden for 48 timer. Hos Psykologerne har vi erfarne og kompetente psykologer, der står klar til at guide dig gennem dine udfordringer.

Velkommen til Psykologerne

Hvad kan vi hjælpe med?

”Når vi mister balancen, strækker vi os intuitivt ud for at gribe fat i noget. Når vi bevæger os i ujævnt terræn, bremser vi naturligt op og sænker tempoet. Men når vi føler os pressede og stressede, har vi en tendens til at ignorere kroppens signaler, vores egen dømmekraft og de velmenende råd fra andre, og vi fortsætter ofte uanfægtet eller speeder op”

I livet møder vi alle bump på vejen, der kan føre til en livskrise. Kriser kan både opstå som følge af glædelige begivenheder eller vanskelige omstændigheder. Livskriser kan forekomme i forbindelse med store livsovergange som flytninger, fødsler, ægteskab, skilsmisser og afskedigelser, mens krisesituationer kan omfatte vold, overfald, ulykker og dødsfald. Uanset hvad, står vores erfarne psykologer i Aalborg klar til at ledsage dig på din rejse gennem livets udfordringer.

 

Find din kommende psykolog i Aalborg her på siden og lad os hjælpe dig med at håndtere stress, bekymringer, ulykkelighed, angst eller depression. Vi tilbyder psykoterapi i Aalborg, så uanset om du bor nordenfjords i Nørresundby eller i Aalborg centrum eller i de omkringliggende kvarterer: Vestbyen, Hasseris, Sofiendal, Grønlandskvarteret, Frydendal, Eternitten, Vejgaard eller Øster Sundby, eller i en anden del af byen, er vi her for at støtte dig.

Adresse:

Psykologer i psykologhuset Aalborg | Find erfaren Psykolog i Ålborg her

Professionelle autoriserede psykologer!

Ingen resultater

Føler du dig fanget i uhensigtsmæssige mønstre, eller har du ikke lyst til at fortsætte dit nuværende liv med dine nuværende forpligtelser? Oplever du fysiske symptomer eller adfærdsmønstre, der begrænser dig i at leve det liv, du ønsker? Står du over for udfordringer, der presser dig mentalt og tapper dig for energi, så du ikke kan være den bedste udgave af dig?

 

Uanset hvilke kropslige eller følelsesmæssige tilstande, du befinder dig i, er det vigtigt at have øje for at tilstande som stress, angst eller depression er naturlige kropslige reaktioner. Kroppens reaktioner har til formål at beskytte dig. Gennem terapien bearbejdes krisen, og du opnår en bedre forståelse af dine fysiske og psykiske reaktioner. Det skaber klarhed og ro samt forbedrer din evne til at håndtere lignende situationer i fremtiden.

 

Hos psykologerne hjælper vi dig med at håndtere vanskelige situationer, tanker og dilemmaer. Nogle gange kan det være vanskeligt at tale om visse emner med dine nærmeste. Tal med vores erfarne psykologer og få en sparringpartner i Aalborg, som du kan støtte dig til. Vi tilbyder psykoterapi, hvor vi hjælper dig med at bearbejde dine følelser og tanker og giver dig alternative handlemuligheder. Gennem vores terapeutiske samarbejde vil du opnå større selvforståelse, og vi vil sammen udfordre de mønstre, der påvirker dit liv negativt. Det er vores mål at skabe et trygt terapirum, hvor vi møder dig åbent og fordomsfrit i vores psykologpraksis i Aalborg.

Vi tilbyder også e-terapi, så du kan få professionel hjælp og rådgivning online, uanset hvor du befinder dig i Nordjylland. Med e-terapi er tid og afstand ikke længere en begrænsning, da du kan kommunikere via en krypteret internetforbindelse med en af vores dygtige og professionelle psykologer, hjemmefra eller der, hvor det er mest komfortabelt for dig.

 

Hos vores psykologer i Aalborg arbejder vi med at styrke nærvær, selvværd og samvær. Vi mener, at alle fortjener et godt liv uden stress, lavt selvværd, parforholdsproblemer, angst og depression. Som din lokale psykolog i Aalborg er vi her for at hjælpe dig med at tackle livets udfordringer.

Vores øvrige psykologer i Jylland, Fyn og Sjælland: Psykolog København | AarhusOdenseEsbjergRanders | Horsens