Psykolog i Esbjerg

Hos Psykologerne er du sikret psykologhjælp inden for 48 timer. Hos Psykologerne finder du erfarne og kompetente psykologer, der er dedikerede til at hjælpe dig.

Psykolog i Esbjerg

Hos Psykologerne er du sikret psykologhjælp inden for 48 timer. Hos Psykologerne finder du erfarne og kompetente psykologer, der er dedikerede til at hjælpe dig.

Velkommen til Psykologerne

”Når vi bliver slået ud af balance, rækker vi automatisk ud for at finde et fast holdepunkt. Når vi befinder på ustabil grund, tilpasser vi helt naturligt vores tempo. Men når vi befinder os i en stresstilstand, har vi en tendens til at ignorere vores krops signaler, vores egen fornuft og velmenende råd fra andre, og vi fortsætter ofte ufortrødent videre, som om intet er sket”

I løbet af livet oplever vi alle udfordringer, der kan føre til livskriser. Det kan være kriser opstået som følge af glædelige begivenheder eller vanskelige omstændigheder. Livskriser kan opstå, når vi befinder os store overgange i livet som flytninger, fødsler, ægteskab, skilsmisse og afskedigelser eller krisesituationer i form af vold, overfald, ulykker og dødsfald. Uanset hvad står vores erfarne psykologer i Esbjerg klar til at støtte dig på din vej gennem livets udfordringer.

 

Find din kommende psykolog i Esbjerg her på vores hjemmeside og lad os hjælpe dig med at håndtere stress, bekymringer, ulykkelighed, angst eller depression. Vi tilbyder psykoterapi i Esbjerg, så uanset om du bor i Esbjerg by eller i forstæderne Sædding, Gjesing, Kvaglund, Hjerting, Sønderis, Guldager, Tarp, Kjersing, Andrup eller Novrup, er vi her for at støtte dig.

Adresse: Esbjerg

Psykologer i psykologhuset Esbjerg | Find erfaren Psykolog i Esbjerg her

Professionelle autoriserede psykologer!

Ingen resultater

Står du på en skillevej og føler dig rådvild? Oplever du fysiske eller psykiske symptomer eller adfærdsmønstre, der begrænser dig i at indfri dine ønsker og drømme? Står du over for store udfordringer? Føler du dig handlingslammet? Har du vanskeligt ved at være til stede for dig selv eller andre?

 

Uanset hvilken kropslig eller følelsesmæssig tilstand, du oplever for eksempel stress, angst eller depression, er det en vigtig erkendelse, at der ofte er en naturlig grund til at kroppen reagerer, som den gør. Kroppen har en indbygget beskyttelsesmekanisme, der har til opgave at passe på dig. Gennem bearbejdning kan du komme styrket ud af din krise. Healingprocessen skaber klarhed, lettelse og forbedrer din evne til at håndtere lignende situationer i fremtiden.

 

Din psykolog hjælper dig med at bearbejde det, der er svært. Nogle gange kan det være vanskeligt at tale om visse emner, men vores erfarne psykologer i Esbjerg er her for at støtte dig. Vi tilbyder terapi, hvor vi hjælper dig med at bearbejde dine følelser og tanker og giver dig alternative handlemuligheder. Gennem vores terapeutiske samarbejde vil du opnå større selvforståelse, og vi vil sammen udfordre de mønstre, der er med til at påvirke dit liv negativt. Det er vores mål at skabe en tryg oplevelse for dig som klient hos vores psykologer i Esbjerg.

Vi tilbyder også online terapi, så du kan få professionel hjælp og rådgivning, uanset hvor du befinder dig i Sydvestjylland. Med online terapi er tid og afstand ikke længere en begrænsning, da du kan kommunikere med en af vores dygtige og professionelle psykologer lige der, hvor det passer dig bedst.

 

Hos vores psykologer i Esbjerg arbejder vi på at styrke nærvær, selvværd og samvær. Vi mener, at alle fortjener et godt liv uden stress, lavt selvværd, parforholdsproblemer, angst og depression. Som din lokale psykolog i Esbjerg er vi her for at hjælpe dig med dine udfordringer.

Vores øvrige psykologer i Jylland, Fyn og Sjælland: Psykolog København Aarhus |  OdenseRanders | Aalborg | Horsens