Psykolog i Randers

Hos Psykologerne er du sikret psykologhjælp inden for 48 timer. Hos Psykologerne finder du erfarne og kompetente psykologer, der er dedikerede til at hjælpe dig.

Psykolog i Randers

Hos Psykologerne er du sikret psykologhjælp inden for 48 timer. Hos Psykologerne finder du erfarne og kompetente psykologer, der er dedikerede til at hjælpe dig.

Velkommen til Psykologerne

”Hvis vi snubler, rækker vi spontant ud for at finde støtte. Når vi går i ujævnt terræn, sænker vi naturligt vores tempo. Men når vi befinder os i en undtagelsestilstand og føler os stressede og pressede, har vi en tendens til at ignorere vores krops signaler, vores egen sunde fornuft og gode intentioner fra andre, og vi fortsætter ofte ufortrødent videre uden at stoppe op”

I livet møder vi alle udfordringer, der kan føre til psykologiske kriser. Kriser kan både opstår som følge af glædelige begivenheder eller vanskelige omstændigheder. Livskriser kan opstå, når vi møder store livsovergange som flytninger, fødsler, ægteskab, skilsmisse og afskedigelser, samt i krisesituationer opstået som følge at vold, overfald, ulykker og dødsfald. Uanset hvilke udfordringer du har behov for at bearbejde, står vores erfarne psykologer i Randers klar til at ledsage dig på din vej gennem livets udfordringer.

 

Find din kommende psykolog i Randers her på vores hjemmeside, og lad os hjælpe dig med at håndtere stress, bekymringer, ulykkelighed, angst eller depression. Vi tilbyder også parterapi i Randers, så uanset om du bor i Randers centrum, nord for Gudenåen og Randers Fjord i Dronningborg, Tøjhuskvarteret, Randers havn eller syd for havnen i forstæderne Tristrup eller Vorup, eller i en anden del af Randers by, er vi her for at støtte dig.

Adresse: Randers

Psykologer i psykologhuset Randers | Find erfaren Psykolog i Randers her

Professionelle autoriserede psykologer!

Ingen resultater

Føler du dig fanget i det liv, du lever, og føler du, at dit ansvar og dine forpligtelser har vokset dig over hovedet? Oplever du fysiske eller psykologiske symptomer eller adfærdsmønstre, der begrænser dig i din dagligdag? Står du over for udfordringer, der invaliderer dig i en sådan grad, at det påvirker din evne til at være til stede for dig selv eller andre?

 

Uanset hvilke kropslige eller følelsesmæssige stress-, angst- eller depressionssymptomer du oplever, er det vigtigt at kende årsagen til dine reaktioner.  Ofte er reaktionerne helt naturlige. Kroppen reagerer instinktivt og har en beskyttelsesmekanisme, der beskytter dig i krisesituationer. Gennem bearbejdning af den krise der har udløst reaktionerne, styrkes og udvikles du som menneske. Det giver klarhed og indsigt samt forbedrer din evne til at håndtere lignende situationer, hvis du møder dem i fremtiden.

 

Vores psykologer står klar til at hjælpe dig med det, der er svært. Nogle gange kan det være vanskeligt at tale om visse emner, men vores erfarne psykologer i Randers er her for at støtte dig. Vi tilbyder terapi, hvor vi hjælper dig med at bearbejde dine følelser og tanker og hjælper dig til at finde alternative handlemuligheder. Gennem vores terapeutiske samarbejde vil du opnå større selvforståelse, og vi vil sammen udfordre de mønstre, der måtte påvirke dit liv negativt. Det er vores mål at skabe en tryg oplevelse for dig som klient hos vores psykologer i Randers.

Vi tilbyder også online terapi, så du kan få professionel hjælp og rådgivning, uanset hvor du befinder dig i Jylland eller i verden. Med online terapi er tid og afstand ikke længere en begrænsning, da du kan kommunikere med en af vores dygtige og professionelle psykologer lige der, hvor du er mest komfortabel.

 

Hos vores psykologer i Randers arbejder vi på at styrke nærvær, selvværd og samvær. Vi mener, at alle fortjener et godt liv uden stress, lavt selvværd, parforholdsproblemer, angst og depression. Som din lokale psykolog i Randers er vi her for at hjælpe dig med alle dine udfordringer.

Vores øvrige psykologer i Jylland, Fyn og Sjælland: Psykolog København | AarhusOdense |  Esbjerg | Aalborg | Horsens