Psykolog i Odense

Find en psykolog nær dig i Odense Hos Psykologerne er du sikret psykologsamtale inden for 48 timer.

Psykolog i Odense

Find en psykolog nær dig i Odense Hos Psykologerne er du sikret psykologsamtale inden for 48 timer.

Velkommen til Psykologerne i Odense

”Når vi vakler, kompenserer vi instinktivt for at genvinde balancen. På gyngende grund sænker vi naturligt tempoet og bevæger os frem med forsigtighed. Men når vi oplever stress, har vi en tendens til at ignorere kroppens advarsler, vores sunde fornuft og andres råd vejledning, og vi fortsætter ofte ufortrødent fremad i samme hæsblæsende tempo”

 

Her på Psykologernes hjemmeside kan du finde din kommende psykolog i Odense.

Vores kompetente psykologer kan hjælpe dig med at håndtere stress, bekymringer, ulykkelighed, relationelle udfordringer, angst eller depression. Vi tilbyder terapi i Odense, så uanset om du bor i hjertet af Odense C, Odense havn, Skibhuskvarteret, Latinerkvarteret, Vollsmose, er studerende og bor i City Campus eller bor i yderområderne Dalum, Tietgenbyen, Munkebjerg, Villestofte, Kirkendrup eller en anden del af Odense, står vi klar til at støtte dig.

Adresse: Odense

Psykologer i psykologhuset Odense | Find erfaren Psykolog i Odense her

Professionelle autoriserede psykologer!

Ingen resultater

Psykolog i Odense – Vi er her for at hjælpe dig

Kriser er en naturlig del af livet. Psykologiske livskriser kan udløses af glædelige begivenheder såvel som svære omstændigheder. En livskrise kan opstå i forbindelse med alt fra flytning, fødsler, ægteskab, skilsmisse, afskedigelser til traumatiske hændelser som vold, overfald, ulykker og dødsfald. Uanset situationen står vores erfarne psykologer i Odense klar til at guide dig gennem din livskrise.

Føler du dig fanget i ”hamster hjulet”?

Eller mangler lysten til at fortsætte dit liv i nuværende rammer? Oplever du fysiske eller psykiske symptomer eller adfærdsmønstre, der hindrer dig i at leve det liv, du drømmer op? Måske står du over for udfordringer, der påvirker dig så meget, at det har ændret dit syn på dig selv og andre.

Hvis du lider af stress, angst eller depression, er det vigtigt at forstå, at de kropslige eller følelsesmæssige reaktioner du oplever, ofte er helt naturlige. Kroppen har en indbygget beskyttelsesmekanisme, der skal tage vare på dig. De kriser, vi bearbejder og overvinder, styrker og udvikler os som mennesker. Vi får klarhed og viden, der forbedrer vores evne til at håndtere lignende situationer i fremtiden.

 

“NÆRVÆR – Fra det allerførste åndedrag nærer vi os af vores forældres nærvær.
Det er handler ikke kun at være til stede, men at være nærværende i øjeblikket.
Når vi oplever nærværet, føler vi os set, hørt og trygge.”

 

Vi hjælper med at håndtere det vanskelige i livet

Din psykolog hjælper dig med at håndtere det, der er svært at håndtere alene. Nogle gange kan det være vanskeligt at tale om visse emner med dem, vi normalt betror os til. Vores erfarne psykologer i Odense er her for at støtte dig igennem processen. Vi tilbyder dig effektiv terapi, som hjælper dig med at bearbejde dine følelser og tanker og giver dig alternative handlemuligheder. Gennem det terapeutiske forløb vil du opnå større selvforståelse, og vi vil sammen udfordre de mønstre, der måtte påvirke dit liv negativt. Det er vores mål at skabe trygge rammer for dig hos vores psykologer i Odense.

 

“SAMVÆR – Samvær handler om fællesskab, hvor vi deler oplevelser, glæder og sorger med andre.
Samvær er en vigtig kilde til at opnå livskvalitet.
Uden samvær føler vi os isolerede og ensomme.”

 

Online terapi – nemt og praktisk

Vores tilbud inkluderer også online terapi, så du kan få psykologbistand og sparring, uanset hvor du befinder dig på Fyn. Med online terapi er tid og afstand ikke længere en begrænsning, da du kan kommunikere med en af vores dygtige og professionelle psykologer lige der, hvor du er mest komfortabel.

Hos vores psykologer i Odense arbejder vi på at styrke nærvær, selvværd og samvær. Det er vores holdning, at alle fortjener et godt liv uden stress, lavt selvværd, parforholdsproblemer, angst og depression. Som din lokale psykolog i Odense er vi her for at hjælpe dig med dine udfordringer

Vores øvrige psykologer i Jylland, Fyn og Sjælland: Psykolog København AarhusAalborgEsbjerg |  Randers | Horsens