Psykolog i Horsens

Find en psykolog nær dig i Horsens. Hos Psykologerne er du sikret psykologsamtale inden for 48 timer.

Psykolog i Horsens

Find en psykolog nær dig i Horsens. Hos Psykologerne er du sikret psykologsamtale inden for 48 timer.

Velkommen til Psykologerne

”Når vi mister balancen, rækker vi instinktivt ud for at finde et fast holdepunkt. På gyngende grund sætter vi naturligt vores tempo ned. Men når vi bliver stressede og føler os pressede, har vi en tendens til at ignorere kroppens signaler, vores egen fornuft og rådene fra venner, og vi fortsætter med speederen i bund”

I livet er det næsten uundgåeligt, at vi møder udfordringer, der kan føre til psykologiske kriser. Kriser kan både udløses af glædelige begivenheder eller vanskelige omstændigheder. Livskriser kan opstå, når vi skal igennem store livsovergange som flytninger, fødsler, ægteskab, skilsmisse og jobskifte, mens krisesituationer kan inkludere vold, overfald, ulykker og dødsfald. Uanset situationen står vores erfarne psykologer i Horsens klar til at hjælpe dig med at håndtere disse udfordringer.

 

Find din fremtidige psykolog i Horsens her på vores hjemmeside, og lad os hjælpe dig med at tackle stress, bekymringer, ulykkelighed, angst, krise i parforholdet eller depression. Vi tilbyder terapi i Horsens, så uanset om du bor i Horsens midtby eller i udkanten af byen i Nørrestrand, Hatting eller Stensballe eller et andet sted i Horsensområdet, er vi her for at støtte dig.

Adresse: Horsens

Psykologer i psykologhuset Horsens | Find erfaren Psykolog i Horsens

Professionelle autoriserede psykologer!

Ingen resultater

Føler du dig fastlåst eller har du ikke lyst til at fortsætte dit nuværende liv med dine nuværende forpligtelser? Oplever du fysiske og psykiske symptomer eller adfærdsmønstre, der begrænser dig i at leve det liv, du ønsker? Står du over for udfordringer, der begrænser dig i at være til stede for dig selv eller andre?

 

Uanset om du mærker stress, angst eller depression, er det kropslige og følelsesmæssige tilstande, der er helt naturlige og som tjener et vigtigt formål. Kroppen reagerer som en beskyttelsesmekanisme, der skal tage vare på dig. Gennem krisebearbejdning styrkes og udvikles du som individ. Igennem bearbejdningen opnår du klarhed over din situation og overblik over dine muligheder. Det vil styrke din evne til at håndtere lignende situationer i fremtiden.

 

Hos Psykologerne har vi et beredskab klar til at hjælpe dig med at håndtere det, der er svært. Nogle gange kan det være vanskeligt at tale om visse emner, men vores erfarne psykologer i Horsens er her for at støtte dig. Vi tilbyder terapi, hvor vi hjælper dig med at bearbejde dine følelser og tanker og giver dig alternative handlemuligheder. Gennem vores terapeutiske samarbejde vil du opnå større selvforståelse, og vi vil sammen udfordre de mønstre, der måtte påvirke dit liv negativt. Det er vores mål at skabe en tryg oplevelse for dig som klient hos vores psykologer i Horsens.

Vi tilbyder også online terapi, så du kan få professionel psykologhjælp og rådgivning, uanset hvor du befinder dig i Østjylland. Med online terapi er tid og afstand ikke længere en begrænsning, da du kan kommunikere med en af vores dygtige og professionelle psykologer lige der, hvor du er mest komfortabel.

 

Hos vores psykologer i Horsens arbejder vi på at styrke nærvær, selvværd og samvær. Vi mener, at alle fortjener et godt liv uden stress, lavt selvværd, parforholdsproblemer, angst og depression. Som din lokale psykolog i Horsens er vi her for at hjælpe dig med alle dine udfordringer.

Vores øvrige psykologer i Jylland, Fyn og Sjælland: Psykolog København Aalborg | AarhusOdenseEsbjergRanders