Skab en positiv forandring i jeres parforhold

Er vores dybeste ønske ikke, at vi kan leve sammen med vores forskelligheder – i et parforhold der næres og beriges af vores forskellige tilgange til livet?

Skab en positiv forandring i jeres parforhold

Er vores dybeste ønske ikke, at vi kan leve sammen med vores forskelligheder – i et parforhold der næres og beriges af vores forskellige tilgange til livet?

Gratis onlineforløb for par

Tilmeld jer dette onlineforløb for par og få et harmonisk parforhold på rekordtid – nej, helt så let er det desværre ikke.

Der findes ikke nogen mirakelkur til et harmonisk parforhold, og er harmoni i virkeligheden det, vi ønsker i et parforhold? Det lyder lidt kedeligt ik’? Er vores dybeste ønske ikke, at vi kan leve sammen med vores forskelligheder – i et parforhold der næres og beriges af vores forskellige tilgange til livet? Men hvordan gør man lige det, når det er vores forskelligheder, der skaber splid og river os fra hinanden? Det er det, dette online parforløb handler om.

Hvem står bag onlineforløbet for par?

Anita Øland, psykolog, EFT parterapeut og indehaver af Psykologerne.dk

Jeg arbejder med emotionsfokuseret parterapi hvilket betyder, at jeg fokuserer på de følelser, der bliver aktiveret i vores hverdag med hinanden. Det gælder både de følelser, vi viser hinanden samt de følelser, vi mærker indeni.  Udover følelserne har jeg fokus på kommunikation, kropssprog, nervesystemet, handlemønstre, tanker, kropslige fornemmelser, seksualitet og tilknytningsmønstre.

Jeg tror på, at en positiv forandring i parforholdet skabes igennem gensidig forståelse. Nøglen ligger i at identificere de mønstre, der opstår i jeres samspil, og som kan være årsag til, at I får følelsen af at miste kontakten til hinanden. Der er en logik i vores handlemønstre, også selvom den kan være svær at få øje på.

Onlineforløb for par

Onlineforløbet består at en personlig feedback rapport samt 5 videosessioner, hvor vi ser nærmere på de mekanismer og handlemønstre, der opstår i parforholdet. Hver videosession har en varighed på imellem 15 til 20 minutter og omhandler et emne, der er vigtigt i forhold til jeres parforhold. De 5 sessioner udgør et samlet forløb, og hver session afsluttes med en eller flere små opgaver eller ting, I kan fokusere på i jeres relation.

Spørgeskema og feedbackrapport

Forløbet indledes med, at I udfylder et individuelt spørgeskema, hvor I tager temperaturen på jeres parforhold og stiller skarpt på jeres trivsel, samliv og familien. Ud fra jeres svar dannes en personlig feedbackrapport. Feedbackrapporten er gratis.

Spørgeskemaet og feedbackrapporten er udviklet af Center for Familieudvikling i samarbejde med Århus universitet. Jeres svar behandles naturligvis fortroligt.

Spørgeskema »

Modul 1

Modul 1 indeholder en introduktion til onlineforløbet samt en gennemgang af feedbackrapporten. Umiddelbart efter modul 1 får I tilsendt jeres egen personlige feedbackrapport. Feedbackrapporten vil fungere som jeres personlige reference igennem hele forløbet. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen i relation til feedbackrapporten.

Modul 2

Vi går ind i et nyt parforhold med tårnhøje forventninger, men hvad sker der i vores relation, når hverdagen rammer os, og fernissen krakelerer? Hvad stiller vi op, når vi er i vores drømme parforhold, men sidder tilbage med en masse bristede forventninger? Det får I svaret på i modul 2. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen omkring jeres forventninger til jeres parforhold.

Modul 3

Langt de fleste par havner ufrivilligt i de samme konfliktmønstre igen og igen. Det kan virke uforståeligt, at vi ikke bare kan bryde mønsteret og komme videre, men det er det ikke, og det er der en rigtig god forklaring på. I modul 3 skal vi tale om, hvad det er, der tricker os, når vi kommer i konflikt og om de mønstre, vi havner i. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen. De omhandler jeres mønstre og de ting, der tricker jer.

Modul 4

Meget af det, der sker i en konfliktsituation, er skjult for det blotte øje og sker under overfladen helt pr. instinkt og uden for vores umiddelbare kontrol. For at kunne møde hinanden, når vi er i en konflikt, er det derfor vigtigt at vide, hvad der sker under overfladen. Det styrer nemlig den måde, vi handler på og er således også nøglen til at bryde konfliktmønsteret igen. Din partners uforståelige handlinger giver mening, og det får I forklaringen på i modul 4. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen. De omhandler det, der sker inden i jer, når I er i konflikt.

Modul 5

På dette tidspunkt i forløbet kender I jeres styrker og svagheder fra feedbackrapporten. I ved, hvorfor I går ind i de samme mønstre igen og igen, og I ved, hvad der tricker jer og sætter mønstrene i gang. I ved også, hvad der sker bag facaden, og hvorfor I reagerer, som I gør. I modul 5 får I nogle konkrete værktøjer, I kan bruge til at bryde ud af jeres konfliktmønstre, når de opstår. I får også opskriften på, hvordan I forebygger at havne i konflikter. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen. Dem kan I bruge til at komme ud at konflikter og undgå at havne i dem. Onlineforløbet vil være tilgængeligt 12 måneder fra købsdato, så I kan gense modulerne efter behov.