Book coachingforløb nu!

Tilmeld jer dette unikke ”hands-on” online coachingforløb for par

Pris kun 199,00 kr.

For alle 5 moduler

Alt dette får I med når I køber coachingforløbet

Læs hvordan coachingforløbet foregår skridt for skridt…

Personlig feedback rapport

 I får jeres egen personlige rapport, der tager temperaturen på jeres parforhold og stiller skarpt på jeres trivsel, samliv og familie.

Videosessioner

I får 5 videosessioner, hvor vi ser nærmere på de mekanismer og handlemønstre, der opstår i jeres parforhold.

Opgaver og fokuspunkter

 I får opgaver, I kan lave sammen og fokuspunkter, der vil være med til at skærpe opmærksomheden på jer selv og hinanden.

Værktøjer

I får konkrete værktøjer til at bryde jeres konfliktmønstre samt opskriften på at undgå at havne i konflikt.

Spørg psykologen

I vil blive taget i hånden igennem hele forløbet og kan kontakte mig via mail, hvis der er noget, I har behov for at få uddybet eller har spørgsmål til forløbet.

Komme tættere på hinanden

I vil blive blive klogere på jer selv og hinanden.
I vil komme til at kende jeres fælles styrker og de områder, I skal have ekstra opmærksomhed på i jeres parrelation.

Fælles rejse

I vil komme på en fælles rejse, hvor I vil udvikle jer som par. I vil blive overrasket, forundret og inspireret undervejs og vil være blevet meget klogere på jer selv og hinanden.

Forståelse for handlemønstre

I vil efter forløbet få en større forståelse for hinanden og jeres handlemønstre, samt genkende de konfliktmønstre I havner i, samt forstå mekanismerne bag.

Hvis du har spørgsmål til onlineforløbet, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Eks'er for evigt

Eks’er for evigt

Psykolog & parterapeut Anita Øland er bla. kendt for for at være psykolog og parterapeut i den prisvindende podcast Eks’er for evigt på DR P1 
Hvorfor går det galt i parforholdet? – Susanne og Thomas ser, sammen med parterapeut Anita Øland, tilbage på et turbulent parforhold. Hvornår og hvorfor gik det så galt i deres kommunikation, at det endte med en skilsmisse? Det forklarer psykolog og parterapeut Anita Øland i podcast serien Eks’er for evigt. Se mere her…
Eller hør hele podcastserien her…

Er dette  coachingforløb noget for os?

JA, hvis I er i et parforhold og er nysgerrige på, hvad det er, der sker i jeres relation.

JA, hvis I ønsker et godt samliv med jeres forskellige tilgange til livet.

JA, hvis I har alle de bedste intentioner om at skabe en positiv forandring, men er løbet tør for ideer.

JA, hvis tiden ikke rækker til et langt parterapiforløb, hvor I skal væk hjemmefra, have børn passet eller tage fri fra arbejdet.

null

Igennem coachingforløbet kommer I helt tæt på jeres parforhold og det, der sker i jeres parrelation.

 

Konflikterne bliver bragt ned i øjenhøjde, og vi stiller skarpt på de ting, der spænder ben for jer i jeres parrelation. 

Sådan foregår det – skridt for skridt


Coachingforløbet består at en personlig feedback rapport samt 5 videosessioner, hvor vi ser nærmere på de mekanismer og handlemønstre, der opstår i parforholdet. Hver videosession har en varighed på imellem 15 til 20 minutter og omhandler et emne, der er vigtigt i forhold til jeres parforhold. De 5 sessioner udgør et samlet forløb, og hver session afsluttes med en eller flere små opgaver eller ting, I kan fokusere på i jeres relation.

 

Modul 0

Forløbet indledes med, at I udfylder et individuelt spørgeskema, hvor vi tager temperaturen på jeres parforhold og stiller skarpt på jeres trivsel, samliv og familien. Ud fra jeres svar dannes en personlig feedbackrapport. Spørgeskemaet og feedbackrapporten er udviklet af Center for Familieudvikling i samarbejde med Århus universitet. Jeres svar behandles naturligvis fortroligt.

 

Modul 1

Modul 1 indeholder en introduktion til onlineforløbet samt en gennemgang af feedbackrapporten. Umiddelbart efter modul 1 får I tilsendt jeres egen personlige feedbackrapport. Feedbackrapporten vil fungere som jeres personlige reference igennem hele forløbet. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen i relation til feedbackrapporten.

 

Modul 2

Vi går ind i et nyt parforhold med tårnhøje forventninger, men hvad sker der i vores relation, når hverdagen rammer os, og fernissen krakelerer? Hvad stiller vi op, når vi er i vores drømme parforhold, men sidder tilbage med en masse bristede forventninger? Det får I svaret på i modul 2. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen omkring jeres forventninger til jeres parforhold.

 

Modul 3

Langt de fleste par havner ufrivilligt i de samme konfliktmønstre igen og igen. Det kan virke uforståeligt, at vi ikke bare kan bryde mønsteret og komme videre, men det er det ikke, og det er der en rigtig god forklaring på. I modul 3 skal vi tale om, hvad det er, der tricker os, når vi kommer i konflikt og om de mønstre, vi havner i. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen. De omhandler jeres mønstre og de ting, der tricker jer.

 

Modul 4

Meget af det, der sker i en konfliktsituation, er skjult for det blotte øje og sker under overfladen helt pr. instinkt og uden for vores umiddelbare kontrol. For at kunne møde hinanden, når vi er i en konflikt, er det derfor vigtigt at vide, hvad der sker under overfladen. Det styrer nemlig den måde, vi handler på og er således også nøglen til at bryde konfliktmønsteret igen. Din partners uforståelige handlinger giver mening, og det får I forklaringen på i modul 4. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen. De omhandler det, der sker inden i jer, når I er i konflikt.

 

Modul 5

På dette tidspunkt i forløbet kender I jeres styrker og svagheder fra feedbackrapporten. I ved, hvorfor I går ind i de samme mønstre igen og igen, og I ved, hvad der tricker jer og sætter mønstrene i gang. I ved også, hvad der sker bag facaden, og hvorfor I reagerer, som I gør. I modul 5 får I nogle konkrete værktøjer, I kan bruge til at bryde ud af jeres konfliktmønstre, når de opstår. I får også opskriften på, hvordan I forebygger at havne i konflikter. Modulet afsluttes med opgaver, som I kan lave sammen. Dem kan I bruge til at komme ud at konflikter og undgå at havne i dem. Onlineforløbet vil være tilgængeligt 12 måneder fra købsdato, så I kan gense modulerne efter behov. 

100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur

Det betyder meget for mig at, I er tilfredse med online coachingforløbet, og at I får fuld valuta for jeres penge. Derfor giver jeg 100% tilfredshedsgaranti op til en uge efter at I har modtaget det sidste modul.

Tilfredshedsgarantien gælder, såfremt I ikke føler, at onlineforløbet lever op til det, jeg har lovet, og at I ikke føler, at I får noget ud af forløbet. I det tilfælde refunderer jeg gerne jeres betaling.

Det med småt: 

For at I kan bedømme, om I får noget ud af forløbet, skal I have givet det en fair chance. Det kræver således, at I begge har udfyldt spørgeskemaet, at I sammen gennemgået alle 5 moduler, og at I har lavet alle øvelserne.

Hvis I vil benytte tilfredshedsgarantien, skal I blot sende mig en kopi af jeres besvarede øvelser samt en saglig begrundelse til mig. Bemærk at begrundelsen skal tage udgangspunkt i forhold, som kan tilskrives materialet.

Det kan således ikke begrundes i forhold som f.eks. manglende tid eller prioritering fra jeres side, eller at I ikke kan forstå hele eller dele af materialet, idet I til en hver tid kan skrive til mig, hvis der er noget, I skal have forklaret nærmere eller ikke forstår.

Få et bedre parforhold

Kontakt Psykologerne

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.